2.7 C
Budapest
2022. november. 28. hétfő

Georg Spöttle: Az orosz-amerikai állampolgárokat mentené ki az USA Oroszországból

Dátum:

Megosztás:

Biztonsági riasztást adott ki az USA moszkvai nagykövetsége és Oroszország azonnali elhagyására szólította fel az amerikaiakat. A figyelmeztetés főleg az orosz–amerikai kettős állampolgároknak szól, mivel a mozgósítás miatt elképzelhető, hogy az orosz hadkiegészítő parancsnokságok nem fogják figyelembe venni a kettős állampolgárságot.

Georg Spöttle írása

Mindeközben egyre több jel mutat arra, hogy az USA áll az Északi Áramlat–2 földgázvezeték felrobbantása mögött; ilyen jel egy lengyel politikus, Radosław Sikorski Twitter-bejegyzése is, miszerint „köszönjük, USA”. Egy videó is bejárja éppen a világhálót, amelyben Joe Biden már a háború kitörése előtt azzal fenyegetett, hogy ha Oroszország megtámadja Ukrajnát, akkor eltüntetik az Északi Áramlat–2-t. Újságírói kérdésre, hogy ezt hogyan képzeli el, csak annyit válaszolt, hogy megvannak az eszközeik.

A svéd haditengerészet szenzorai is tenger alatti robbanássorozatot érzékeltek az adott időben, és szeizmológiai eszközök is megerősítették ezt. A kiáramló gáz közel egy kilométeres örvényt okoz a tengeren. Ezt a térséget a dán haditengerészet lezárta a civil és kereskedelmi hajózás elől. Ursula von der Leyen példás büntetést ígért annak, aki a támadást végrehajtotta. Az ukránok az oroszokat vádolják a robbantással, ám kétséges, hogy Moszkva a Gazprom tulajdonában lévő vezetékrendszert szabotálná. A vezetékekben már nyomás volt, mivel a Gazprom azokat feltöltötte, és Németország a szankciók esetleges enyhítése után azonnal orosz földgázhoz juthatott volna.

Nyitókép: Hirmagazin.eu

PS

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Az ORFK-t is elérte a rezsiválság: 129 rendőrségi épületet zárnak be

A fűtési szezon megkezdését követően 129 rendőrségi épületet bezártak, avagy a Belügyminisztérium a használatukat ideiglenesen korlátozta. „A rendőrségi területi...

Januártól megszűnhet a benzinárstop

A benzin árstop további fenntartásának egyre több feltétele lenne. Az Oroszországból érkező kőolajszállítás zavartalansága mellett a százhalombattai finomító folyamatos...

Miért vonattal ment Zelenszkijhez Novák Katalin? – Kulisszatitkok a különleges biztonsági intézkedésekről…

Szűk hálókocsiban zötyögött a belga miniszterelnökkel egy vonaton az ukrán fővárosba Novák Katalin. A TEK fegyveresei egyetlen percre...