28 C
Budapest
2022. július. 4. hétfő

Gáspár Győző retteg a húsvéttól: Eltiltotta a családját! Bezárkóznak!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Bár Gás­pár Győző mé­lyen val­lá­sos, a hús­vét ün­ne­pét na­gyon régen ki­tö­rölte saját és csa­ládja éle­té­ből. Az ok egy­szerre pró­zai és meg­hök­kentő.

A Gáspár család számára ez a hétvége éppen úgy telik majd, mint az összes többi.Nem lesz sonka az asztalon, a lányok pedig nem várják hímes tojásokkal a locsolókat.

“Megmondom őszintén, nálunk Evelin születésekor letiltottam a húsvétot.”

Gáspár Győző retteg a húsvéttól: Eltiltotta a családját! Bezárkóznak!
(Fotó: Facebook)

Nagyon drága buli ugyanis lányos apaként locsolókat fogadni a házban. Én pedig ugye kétszeresen is érintett vagyok a dologban. Annyi pénz és csoki tojás a világon nincsen, amennyit a lányaim hétfőn kioszthatnának.

“Szóval nálunk szimpla hétvége lesz. A templomba persze elmegyünk, de ez sem lesz ünnepi, hiszen egyébként is járunk” – magyarázza a Gáspár család feje, akinek gyermekkorából azért akadnak szép húsvéti emlékei.

“Gyerekként imádtam ezt az ünnepet.Drága anyám is nagyon várta, hogy Zsoltival elinduljunk locsolkodni, mert tudta jól, hogy a keresett pénzecskénket az utolsó fillérig neki adjuk. Ő abból fizette be az elmaradt számlákat és egyenlítette ki a tartozásokat” – emlékszik vissza Győzike, aki saját bevallása szerint, lányait soha nem locsolta még meg, és feleségét is csak gyermekkorukban.

Forrás: Ripost

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Időjárás: mutatjuk, mikor ér véget a kánikula

Kánikulával kezdődik a jövő hét, de aztán előbb egy, majd várhatóan még egy hidegfront is eléri az országot,...

Őrült Ferrari hiba: elvették a győzelmet a jobb pilótájuktól és a rosszabbnak adták

A verseny elején Csou Kuan-jü hatalmas balesete, aztán Max Verstappen autójának sérülése, majd a Ferrarik és Lewis Hamilton...

Magyarországon már népbetegségnek számít az elhízás

Hazánkban népbetegségnek számít a túlsúly és az elhízás, mivel a felnőtt lakosság mintegy 60 százalékát érinti. A koronavírus-járvány még...

Lukasenka: Már rég döntöttem arról, hogy részt veszünk a hadműveletben

„Mindig is orosz testvéreink mellett álltunk, és ez így is fog maradni” – fogalmazott a belarusz elnök. Régóta eldöntött kérdés,...
facebook