16.9 C
Budapest
2022. május. 26. csütörtök

Gáspár Győző olyasmit tervez, ami még tőle is meglepő – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Győ­zike ha­ma­ro­san fron­tot nyit Kecs­ke­mé­ten és ál­ló­há­bo­rúba kezd a neki két­mil­lió fo­rint­tal tar­tozó férfi csa­ládi háza előtt. Olyan ra­ma­zuri lesz ott ami­lyet nem­hogy a város, de a világ sem lá­tott még.

Legalábbis ezt ígéri a pofon miatt megnyugodni képtelen családfő, aki nem a levegőbe beszél, hiszen már ki is nézte azt a katonai sátrat, amit közvetlen a kecskeméti ház elé kíván felállítani abban a szent pillanatban, amint lejár a törvényileg előírt tizenöt napos fizetési határidő. Persze nem valami csöndes kempingezést kell elképzelni, hiszen Győzikéről van szó, aki nem csak, hogy hajlamos túlzásokba esni, de ő maga a túlzás mintapéldánya.

Gáspár Győző olyasmit tervez, ami még tőle is meglepő - VIDEÓ
Így dajdajozik majd adósa háza élőt

“Ha bárki, de főleg az asszony, aki a tárgyalás után rám támadt, azt hinné, hogy az ügynek vége, akkor nagyon tévednek. A történet csak most kezdődik.

Részletesen kidolgoztam a tervemet és az sem zavar, ha a megvalósítására több pénzt kell költenem, mint amennyi a tartozás összege. Kinéztem egy hatalmas sátrat, amit közvetlenül a család háza előtt fogok felállítani a barátaimmal.

Olyanokkal, akik szeretnek és tudnak is mulatni. Ha kell, heteken át bulizunk majd éjt nappallá téve, amíg meg nem unják, és ki nem fizetnek” – mondja Győzike, aki persze egyéb utakon is igyekszik a pénzéhez jutni, hiszen ahogy arról a Ripost is beszámolt, felkereste az ország legnagyobb behajtó cégét is, illetve arra készül, hogy végrehajtást kér a család ingatlanjában működő esküvői ruhaszalon ellen is.

Hogy mikortól lehet számolni a sátras kitelepülésre, azt nem lehet pontosan tudni, hiszen a tizenöt napos határidő csak akkor indul el, ha a bírósági határozatot kézhez kapják az érintettek, de Győzike ígéri, világraszóló sajtótájékoztatót tart majd helyszínről. Kerestük a szalon tulajdonosát is, de nem sikerült elérnünk.

Forrás: Ripost

 

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Gyógynövények szembetegségekre: ezeket ajánlja a bükki füvesember

Szabó Gyuri bácsit, a bükki füvesembert kérdeztük a szemet erősítő és a szembetegségekre bevált gyógynövényekről. A népgyógyászat a fáradt,...

Panasz a Facebookon: rosszul parkolt a mentőautó – itt az OMSZ válasza

Azt írják, a sofőr úgy járt el, ahogy kell. A Facebookon tette valaki szóvá vizsgálatot követelve és egy fotót...

A Kaukázusi Medvetalp veszélyes, olvasd el az anyuka írását, hogy gyermeke hogyan sérült meg tőle!

Egy kis figyelemfelhívás! Legfőképpen kisgyermekes szülőknek!   Ha kirándulást tervezel a szabadba legyen az akár erdő akár mező vagy bokrosabb...

Egy vétlen tanárnő is meghalt a Borsod megyei tragédiában.. – videó

Ketten meghaltak, amikor egymásnak csapódott két autó Szikszó és Onga között. A TV2 Tények úgy tudja, az egyik sofőr szabálytalanul előzött,...