13.9 C
Budapest
2022. október. 3. hétfő

Gáspár Bea drámai vallomása: majdnem meghalt a lánya

Dátum:

Megosztás:

Budapest – Az egész ország a tévéből ismerte meg a Gáspár családot: hetente több százezer néző leshetett be az otthonukba, a mindennapjaikba a Győzike-show révén. A família szinte minden titka kiderült a műsorból, ám az eddig még nem, hogy Gáspár Beának milyen nehézségeken kellett átmennie a várandósság és a szülés alatt.

Nagylánya, Evelin élete egy hajszálon múlt, Virágnak pedig ikertestvére született volna, ám a másik embrió elhalt; a családi drámáról a a Life TV-n péntek este adásba kerülő, Összezárva Hajdú Péterrel című műsor felvételén mesélt.

Gáspár Bea Hajdú Péter műsorában nyílt meg /Fotó: Life TV Gáspár Bea Hajdú Péter műsorában nyílt meg /Fotó: Life TV

– Evelin nem arra az időpontra volt kiírva, mint amikor végül megszületett, még lett volna két vagy három hét. Az volt a baj, hogy nem mozgott, ezért az anyósom bevitt a kórházba. Ott derült ki, hogy már zöld a magzatvíz, és hogy a köldökzsinór a nyaka köré csavarodott. Azonnal megcsászároztak. Egy csoda, hogy a lányom él – emlékezett vissza Hajdú Péter kérdésére a pokoli napra Bea.

Lapunk megkereste Gáspár Győző feleségét, aki elmesélte, már napok óta érezte, hogy valami nincs rendben.

– Amikor szóltam anyósomnak, hogy pár napja nem érzem, hogy mozogna a gyerek, azonnal orvoshoz vitt. Erről még sosem beszéltem, de édesanyámnak volt egy várandóssága, ahol halva született a baba. Az anyósom tudta ezt, ezért is rémült meg nagyon, amikor elmondtam, mit érzek – kezdte lapunknak Bea asszony. – Akkor ott, a kórházban olyan gyorsan történt minden, nem is volt időm megijedni. Húszévesen, az első terhességnél baj volt, nagyon féltem, mert nem tudtam, mi lesz a babával. Győző nem volt ott velem, mert valahová elment az apjával. Akkoriban még nem volt mobiltelefon, sőt nekünk még vezetékes sem volt, szólni sem tudtam neki, hogy mi történik. Pánikoltam, mert nem volt szívhang, ezért azonnal császároztak. Csoda, hogy a lányom él. Később elmondtuk neki, mi történt, és gyakorlatilag sokkot kapott.

 

Gáspár Bea (jobbról mellette Evelin, Virág és Győző) mindkét szülésénél komplikációk léptek fel /Fotó: Instagram Gáspár Bea (jobbról mellette Evelin, Virág és Győző) mindkét szülésénél komplikációk léptek fel /Fotó: Instagram

A megrázkódtatások ellenére a pár később úgy döntött, szeretnének meg gyermeket. Fél év sikertelen próbálkozás után orvoshoz fordultak, a vizsgálatok során pedig kiderült, hogy Győző spermái nem megfelelőek, ezért végül inszeminációval fogant meg Virág és az ikertestvére.

– Nyolchetes terhes voltam, amikor az egyik magzatot elveszítettem. Győző összetört, én viszont nem, mert tudtam, két gyerek mennyi feladattal és felelősséggel jár – mondta Bea. – Virág születése után a férjem szeretett volna még egy babát, vágyott egy fiúra. Én kategorikusan elzárkóztam, így is túl nagy volt a felhajtás körülöttünk, nem akartam, hogy azzal foglalkozzanak, hogy nézek ki terhesen. Ezt ma már nagyon bánom. Ha akkor igent mondok, most lenne egy tízéves gyerekem, aki velem és értem lenne. Most itt vagyunk ketten ebben a nagy házban, a lányok kirepültek, és sokszor érzem, hogy nem jó ez így. Megbántam, hogy nem vállaltam még egy gyereket, de most már, negyvenhét évesen késő…

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Pozsonyi Zita

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Indonézia után – a futballtörténet legszörnyűbb stadionkatasztrófái

A hétvégi indonéziai, szurkolók okozta katasztrófa, amely már az eddigi ismeretek szerint is legalább 174 halálos áldozatot követelt,...

Milyen pozitív hatásai lehetnek a kaszinóknak a gazdaságra?

A szerencsejáték egyre nagyobb iparággá válik, és ma már általánosan elfogadott tény, hogy a kaszinók számos szempontot figyelembe...

Kiraboltak egy gyereket Kaposváron

Fiatal felnőtt rabolt ki egy kiskorút Kaposváron. Az ügy adatai alapján az akkor még ismeretlen tettes szeptember 29-én délután...

Orbán Viktor: Épségben át kell vinni a hazát a túlpartra..

Ki kell bírni a próbatételeket és "épségben át kell vinnünk hazánkat a túlsó partra, egymásba kapaszkodva és bízva...