10.5 C
Budapest
2024. február. 24. szombat

Futóverseny miatt vannak korlátozások Budapesten, a belvárosban

Dátum:

Megosztás:

Futóversenyt rendeznek 2023. december 3-án, vasárnap a belvárosban, ezért a verseny útvonalán szakaszos és időszakos forgalomkorlátozásra kell számítani – közölte a BKK.

Lezárják:

  • a Fővám tér Corvinus Egyetem előtti szakaszát 7 és 16 óra között;
  • a Salkaházi Sára, a Jane Haining és a pesti alsó rakpartot (a Közraktár utca és a Jászai Mari tér között) várhatóan 10:50 és 14:30 között.

A futás útvonalán 11:00 és 14:30 között időszakos és szakaszos lezárásra kell számítani a Fővám téren, a Belgrád rakparton, az Irányi utcában és a Március 15. téren.

Videó

A 2-es, a 2B és a 23-as villamosok várhatóan 10:50 és 14:30 között a Közraktár utcai és a Március 15. téri útátjárók zárása miatt:

  • a Közvágóhíd H / Pesterzsébet, Pacsirtatelep / Keleti pályaudvar M és a Boráros tér H között, valamint
  • a Jászai Mari tér és a Széchenyi István tér között közlekednek.

A kimaradó szakaszon a 4-es és a 6-os villamosok, valamint a 15-ös autóbuszok igénybevételét ajánlja a BKK.

A Közraktár utca zárása miatt a 15-ös autóbusz és a 83-as trolibusz várhatóan 7 és 16 óra között a Lónyay utca felé terelve közlekedik, a Zsil utca/Közraktár utca, a Czuczor utca és a Fővám tér megállókat nem érintik.

A Belgrád rakpart korlátozása miatt a 15-ös autóbusz kb. 10:50 és 13:50 óra között a Boráros tér felé is terelve, a Múzeum körút érintésével jár, és a Március 15. tér helyett a Ferenciek terén áll meg. Az autóbuszok a Fővám teret nem érintik.

Forrás

HIRMAGAZIN ONLINE MÉDIA

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Egy nagyon megható film a mindennapos küzdeni akarásról és küzdelemről – A boldogság nyomában – videó

Chris Gardner mindent elkövet, hogy a családja boldogan, biztonságban éljen. Ám a szerencse valahogy sosem szegődik mellé. Bár...

4 millió 699 ezer fő volt a foglalkoztatottak száma, a munkanélküliségi ráta 4,5%

2024 januárjában a 15–74 éves foglalkoztatottak átlagos létszáma az előző év azonos időszakához képest lényegében nem változott, 4...

Van élet 1 millió dollár alatt?

Újraformálódik a startup piac.. A változásra az inkubátoroknak is reagálni kell Az elmúlt évben jelentősen zsugorodott a nemzetközi és a...

Kijevbe utazott Ursula von der Leyen a háború évfordulója alkalmából, már nagyon várja a találkozást a ukrán elnök és az EB elnöke!

Kijevbe utazott az Európai Bizottság elnök. e a háború évfordulója alkalmából. Az Európai Bizottság elnöke, Ursula von der Leyen...