12.8 C
Budapest
2024. április. 23. kedd
HomeFőhírekKülföldFutótűzként járta be a világot a rákbeteg kisfiú fotója..

Futótűzként járta be a világot a rákbeteg kisfiú fotója..

A texasi kisfiú édesanyja, Kaitlin Burge 2019-ben osztott meg egy torokszorító képet, hogy bemutassa, milyen nagy hatással van az egész családra, ha egy gyerek rákos.

Futótűzként járta be a világot a rákbeteg kisfiú fotója - Így néz ki ma, miután meggyógyult

A képen az látható, amint Kaitlin fia, Beckett, aki akut lymphoblastos leukémiával küzdött, éppen a vécécsésze fölé hajol, nővére, Aubrey pedig szeretettel támogatja őt.

„Hányás két játék között. Néha arra ébred fel, hogy hánynia kell. A nővére ott áll mellette, és a hátát simogatja, miközben rosszul van” – írta akkor az édesanya. „13 kilóról 9-re fogyott. Ez a gyerekkori rák.”

Két évvel később a most 6 éves Beckett meggyógyult, augusztusban kapta meg az utolsó kezelését, de ő és Aubrey továbbra is nagyon közel állnak egymáshoz.

„Együtt járnak iskolába és haza. Annak ellenére, hogy mindkettőjüknek saját szobája van, együtt alszanak” – mesélte Kaitlin. „Elszakíthatatlan kötelék fűzi őket egymáshoz. Gyakran Aubrey az első, akihez odamegy, ha segítségre van szüksége. Én pedig úgy vagyok vele: Mi a csoda történik? Én is itt vagyok!”

Nemrég, amikor Beckettnek nehéz napja volt az iskolában, a tanára elvitte őt a nővéréhez.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work