4.6 C
Budapest
2024. április. 17. szerda
HomeÉletmódOtthon, lakberendezés, kertFürdőszobai LED világítás: ahol jól jön a reflektorfény

Fürdőszobai LED világítás: ahol jól jön a reflektorfény

Bár az erős fényeket sokan nem szeretik, mivel láthatóvá válnak a bőrhibák vagy a borotválkozáskor kimaradó szálak, a saját fürdőszobánkban kifejezetten jól jön, ha észrevehetjük őket. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy megfelelő minőségű világítótest kerüljön ebbe a helyiségbe.

Mennyezeti világítás <h2>

A megfelelő körülmények biztosításához szükséges egy jó mennyezeti világítótest. Ezt általában könnyebb kiválasztani, hiszen számtalan változat áll rendelkezésünkre. Ugyanakkor érdemes odafigyelni arra, hogy a fürdőszobába nem feltétlenül helyezhető el ugyanaz a lámpa, ami a hálószobába is kerül. A használatból adódóan teljesen más körülmények között kell a világítótestnek üzemelnie: nagyobb páratartalom, időnként hosszabb, máskor kifejezetten rövid ideig tartó használat. Jó döntés lehet a LED fények választása, mivel ezek nemcsak hosszabb ideig tartanak, de általában a fényük is jobb minőségű és a már említett „kihívások” sem jelentenek számukra problémát.

LED tükörvilágítás <h2>

A mennyezeti lámpa mellé érdemes lehet egy fali világítótestet is beszerezni, amit általában a tükör fölé vagy mögé helyezünk el. A fürdőszobai LED tükörvilágítás egyre népszerűbb a modern lakberendezésben, de a klasszikus stílusú otthonokban is megjelent már. Segítségével a fürdőszoba azon része kaphat még több fényt, ahol arra a legnagyobb szükség van. Jóval pontosabb borotválkozást, sminkelést tesz lehetővé, emellett pedig a LED fényforrásnak köszönhetően energiatakarékos is.

Konzolos tükörvilágítás <h3>

A fürdőszobai fali világítótestek egyik fő kategóriáját a konzolos lámpák alkotják. Ezekben a közvetlen fényforrás egy konzolon helyezkedik el, ezáltal alkalmas arra, hogy a tükör fölé vagy mellé, közvetlenül a falra kerüljön felszerelésre. Segítségével nagyon pontosan beállítható a megvilágított terület, vagyis megfelelő választás lehet a rendhagyó formájú, akár plafonig érő tükrök esetében is.

Hosszú lámpatest <h3>

A másik fő kategóriába a hosszú, beszerelhető lámpatestek tartoznak. Ezek általában szekrényekbe süllyeszthetők vagy polcok aljára rögzíthetők fel. Tükörvilágításként abban az esetben használhatók a legjobban, ha a tükör körül szekrények helyezkednek el, amelyek aljába, oldalába beszerelve akár minden irányból fényt kaphat a kiválasztott terület.

LED szalag <h3>

Végül, de nem utolsó sorban említésre méltók a LED fényszalagok is. Ezek akár a tükör vagy szekrények hátuljára is rögzíthetők, számtalan színvariációban elérhetők. Igazán modern és izgalmas hatás érhető el segítségükkel, azonban fontos odafigyelni, hogy olyan típust válasszunk, amely kibírja a fürdőszobai páratartalmat és hőmérsékletet.

Az ANRO webáruházban fürdőszobai LED fényforrások százai érhetők el. Hatalmas kínálatukból garantáltan mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Válaszd ki a tökéletest még ma és kerülj reflektorfénybe a saját fürdőszobádban!

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem