-1.4 C
Budapest
2023. február. 6. hétfő

Furcsa meglepetést talált az anya a pelenkák közt

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A bontatlan(nak tűnő) kartonban.

Michelle Patricia Pannett egy ausztrál anya, aki nemrég pelenkát vásárolt. Ez így önmagában még nem annyira hírértékű egy magyar – vagy bármilyen nemzetiségű – olvasónak, az eset azért került a hírekbe, merthogy a brisbane-i nő talált valamit a csomagban.

A Woolworths áruházban vásárolt pelenkás doboz kinyitása után észrevett benne egy nyomtatott szöveget tartalmazó cetlit és egy ötdolláros (nagyjából 1000 forint) bankjegyet.

A papíron a következő felirat állt:

Annak, aki ezt megtalálja: gondoltam, ha esetleg épp nehéz napod van, hátha fel tudom dobni ezzel a kis meglepetéssel. Vásárolj egy kávét vagy egy kaparós sorsjegyet. Kényeztesd kicsit magad. Mindig gondolj arra, hogy téged nagyon szeretnek, és hogy csodálatos vagy.

Michelle Patricia Pannett napját valóban feldobta a váratlan meglepetés; azt írja a Facebookon:

A kedves embernek, aki ezt tette: köszönöm. Nagyszerű gesztus és valóban mosolyt csalt az arcomra. Mindenképpen veszek egy kávét.

A brisbane-i anya reméli, posztja valahogy eljut a kedves ismeretlenhez is, így fény derülhet a kilétére.

Az anya örömében sok kommentelő osztozott, többen is írják, hogy tényleg milyen szép gesztus ez egy idegentől, és milyen remek meglepetés, kedves ötlet és még sorolhatnánk; és mindössze egy-két ember adott hangot annak – az egyébként teljesen jogos – aggálynak, miszerint

 

kissé bizarr, hogy az ismeretlen ajándékozó a lezárt pelenkás dobozba tudta rejteni a meglepetést.

24

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Hamburgert csinált áldozataiból, majd eladta idegeneknek (18+)

Az elmúlt évtizedek egyik legborzalmasabb bűnügyének története a következő: Joseph Roy Metheny 1955. március 2-án született az amerikai Baltimore-ban....

Kína: Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt léggömb

Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt kínai léggömb, amely azért tévedt ilyen messze a tervezett útvonalától, mert...

Lelőtték az amerikai légtérben felfedezett kínai hírszerző léggömböt

Az amerikai haderő szombaton megsemmisítette az Egyesült Államok légterében a hét közepén felfedezett kínai léggömböt, amely az amerikai...

Eddig is rovarokat ettünk, legfeljebb nem tudtunk róla

Hatalmas felhördüléssel fogadta a hazai közvélemény az Európai Bizottság két januári döntését, melyek értelmében a gyártók az EU-ban...