10.2 C
Budapest
2023. március. 30. csütörtök

Friss hírek: Fegyveres rablás, hajsza, frontális karambol – igazi akciófilmbe illő jelenetek zajlottak Budapest utcáin, ma délelőtt

Dátum:

Megosztás:

Autós üldözés, hajsza: milliókat rabolt fényes nappal a fegyveres banda Budapesten – helyszíni fotók

Ripost információ szerint egy felfegyverkezett banda kirabolt egy pénzváltót a fényes nappal a VIII. kerületben.

A rab­lók elő­ször több au­tó­val le­szo­rí­tot­ták a férfit, majd meg­fe­nye­get­ték és erő­szak­kal el­vet­ték tőle a pénz­zel teli ak­ta­tás­ká­ját. A 34 éves arab állampolgárságú férfit a Dankó utca és a Baross utca kereszteződésénél kapták el a maszkos férfiak, mikor a piros lámpánál várakozott. Viperával beverték a kocsi ablakát, kiráncigálták és megverték őt. Egy aktatáska volt a kocsiban, több millió forinttal – ezért történt a támadás – írja a lap.

Ezután bepattantak egy Alfa Romeóba, amivel elmenekültek a helyszínről. Szemtanúk szerint üldözőbe vették a rablókat a rendőrök, egy járőr éppen arra járt és üldözni kezdte.

A hajszának a VIII. kerületben, a Dankó utcánál lett vége: a fegyveresek először egy másik autónak, majd egy háznak csapódtak.

A Ripost olvasója szemtanúja volt a balesetnek:

– Kint üldögéltem, amikor láttam, hogy az ezüstszínű autó nagyon gyorsan érkezik a kereszteződésbe, és egy Ford belehajt az oldalába, majd kipördül. Az ezüstszínű kocsi pedig épp az erkélyem alatt a falba csapódott – mesélte.

Majd elmondta, hogy egy fekete autó is megérkezett a baleset helyszínére ezután, be volt törve az ablaka. A férfi ezt kiabálta:

„Hol van a táska? Hol van a táska?!”

Helyszíni fotók a Dankó utcából, olvasóriporterünk készítette, miután belehajtott az épületbe az autó.

Megkerestük az ügy miatt a rendőrséget, akik válaszából kiderül, hogy többen elmenekültek a baleset helyszínéről.

A rendőrség válasza a bűncselekményről:

Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei 2018. május 10-én 15 óra körül Budapesten a VIII. kerületben akartak intézkedés alá vonni egy piros lámpán áthaladó gépjárművet. A gépjármű a rendőri jelzésre nem állt meg és továbbhajtott.

A gépjármű később Budapesten a VIII. kerületben, a Magdolna és a Dankó utca kereszteződésében balesetet szenvedett. A baleset következtében az autó egyik utasa megsérült, a helyszínen maradt, társai azonban a helyszínt elhagyták. Az intézkedő rendőröknek a baleset helyszínén egy férfi bejelentést tett, hogy sérelmére a balesetező autó utasai rablást követtek el és pénzét elvették. A sérült férfit a rendőrök a helyszínen elfogták, őrizetbe vették, társai felkutatása folyamatban van. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a történeti tényállás teljes körű tisztázása érdekében rablás gyanúja miatt indított nyomozást.

Forrás: Blikk, Ripost

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Somogyi Erika: jó ebédhez szól a nóta – videó

Jó étvágyat kívánunk! https://www.youtube.com/watch?v=BFlZvpoSH-Q YouTube Hirmagazin.eu

Itt vannak Oroszország békefeltételei

Oroszország részletezte azokat a feltételeket, amelyek teljesülése esetén véget érhet a háború. Moszkva csak saját feltételei mentén hajlandó békét...

A drágulással kapcsolatban is üzent a magyar vásárlóknak a Tesco-vezér

Pálinkás Zsolt szerint tetőzött az élelmiszerárak inflációja, Magyarország pedig jó hely üzletelni. .. Hogy aztán ez mit is jelent,...

Tovább csökkenti a trappista árát az egyik legnagyobb bolt – érdemes várni hétfőig a vásárlással

Újabb húsz százalékkal lesz olcsóbb a magyarok kedvenc sajtja. Borítékolható, hogy nem marad el a válasz a többi...