Home 18+ Friss hír! Megvan a sokkoló felvétel, ahogy a postásautó halálra gázolta Kisberényben a másfél éves kisfiút! Oszd meg!

Friss hír! Megvan a sokkoló felvétel, ahogy a postásautó halálra gázolta Kisberényben a másfél éves kisfiút! Oszd meg!

0
Friss hír! Megvan a sokkoló felvétel, ahogy a postásautó halálra gázolta Kisberényben a másfél éves kisfiút! Oszd meg!
Fotó: Police.hu

Kisberény – A biztonsági kamera rögzítette, ahogy a másfél éves kisfiút halálra gázolta a postáskocsi.

A Blikk is beszámolt a szörnyű tragédiáról, amely a Somogy megyei Kisberényben történt csütörtökön. Egy postáskocsi elgázolt egy másfél éves kisfiút, aki a baleset során olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A gyermek szülei könnyek közt meséltek az ATV stábjának a borzalmas tragédia részleteiről.

Most előkerült egy felvétel is, amit a kisfiú családjának házára szerelt biztonsági kamera rögzített. Az RTL Klub Híradójában bemutatott videón látszik, ahogy a postáskocsi megáll a ház előtt, az édesapa kimegy a sofőrhöz átvenni egy küldeményt, ezalatt pedig a kisfiú a nyitva hagyott ajtón kiszalad az utcára. Azt, hogy a gyermek az autó elé került, sem a sofőr, sem az apa nem látta.

„Fölvettem, de akkor már láttam, hogy itt nincs mentség, mert minden csupa vér volt. Nagy a baj. Nagyon nagy a baj” – mondta sírva az RTL stábjának az édesapa. „Nem volt életjel semmi. Nem volt. Idegileg kivagyunk.”

„Én vegyem a levelet el, mikor őneki kötelessége bedobni a postaládába” – folytatta könnyek közt a férfi, aki arra a kérdésre, haragszik-e a sofőrre, annyit mondott: „Nem haragszom. Csak a gyerekemet elvette. Nem tudok mit csinálni, a gyerekemet nem tudja visszaadni. Azért haragszok, mert felelőtlen.”

A cikk és a videó linkje: http://www.blikk.hu/aktualis/biztonsagi-kamera-baleset-kisfiu-postasauto-halalra-gazolta-kisbereny/nnr4840

Forrás: Blikk