28.6 C
Budapest
2022. augusztus. 7. vasárnap

Friderikusz csattanós választ adott Vitraynak!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Újra ki­ásta a csa­ta­bár­dot a két nép­szerű tévés. Vit­ray nem­rég úgy tett, mintha nem is­merné fi­a­ta­labb kol­lé­gá­ját, ám a vá­lasz nem so­káig ké­sett Fri­di­től. Újabb szó­pár­baj kez­dő­dik?

Friderikusz csattanós választ adott Vitraynak 2

Friderikusz Sándor visszaszólt Vitraynak! Mint arról a Ripost-nak korábban beszámolt, a legendás tévés a Borsnak korábban azt mondta: „Friderikusszal nem vagyunk haragban, de ki ő? Nem ismerem.” Fridi ezúttal válaszolt: „Ha valaki, én pon­to­san tudom, ki Vitray Tamás. A ha­­­zai televíziózás egyik leg­­ki­­­­­­­e­mel­­­kedőbb, ha nem a leg­ki­emel­­kedőbb alakja! Valóságos művésze volt a mi mesterségünknek” – mondta a Borsnak.

Friderikusz csattanós választ adott Vitraynak

Friderikusz visszaszólt

A műsorvezető azt is megjegyezte, hálás a sorsnak azért, hogy Vitray kortársa lehet, és sok mindent tanulhatott tőle. Friderikusz válaszát kétféleképpen is értelmezhetjük:

  1. Fridi valóban felnéz Vitrayra, és tiszteli őt.
  2. A showman így adott elegáns választ a nagy előd kihívására.

Mint ismert, hét évvel ezelőtt Friderikusz azért sértődött meg szörnyen Vitrayra, mert az kihagyta őt a magyar televíziózás elmúlt 50 évét felidéző sorozatából. Arra hivatkozva, hogy Friderikusz soha nem volt a köztévé munkatársa, csak egy külsős beszállító. Aki ebbéli minőségében degeszre kereste magát.

Friderikusz csattanós választ adott Vitraynak 1

Vitray hét éve sértette meg Fridit

Sértődöttségében Friderikusz megmosolyogtatónak, egyben szánalmasnak nevezte Vitrayt, aki butaságokat beszél, ráadásul akit az önkontroll teljes hiánya jellemez. Fridi szerint ugyanis Vitray csak azért hagyta ki őt a sorozatból, mert néhány hónappal korábban konfliktusa volt a legendás televíziós fiával.

Tavaly már úgy tűnt, rendeződhet a két műsorvezető viszonya, ám most úgy tűnik, ismét kiásták a csatabárdot…

Forrás: Ripost

 

 

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Így dolgoznak rendőreink – videó

Így fogták el a veszélyes bűnözöt.. Videó itt! Hirmagazin.eu

A szeder finom, édes és egészséges

Emlékszem, amikor gyerekkoromban nagymamánál ettük a szedret és nem foglalkoztunk azzal, hogy aztán kékesfekete szájjal bújunk elő a...

Kis Magyarország, nagy klasszisokkal, .. mennyire bosszanthatja ez a világot: Kopasz Bálint ismét világbajnok! – Gratulálunk a kimagasló sportteljesítményhez!

Kopasz Bálint visszaszerezte a világbajnoki trónt kajak egyes ezer méteren. Olimpiai bajnok klasszisunk hatalmas csatában, minimális különbséggel győzte le...

Augusztus nyolcadika a cigány dal napja – holnap lesz

Az első magyar dal napját követően, 2008-ban jutott eszébe Rostás Mihály Mazsinak, hogy jó lenne megszervezni a cigány...
facebook