15.3 C
Budapest
2023. szeptember. 24. vasárnap

Fotók: először a nyilvánosság előtt Mészáros Lőrinc volt felesége és Joshi Bharat – Kelemen Beatrix verset szaval

Dátum:

Megosztás:

Nem akárki kiállítását nyitották meg a Felcsúttal szomszédos kisváros, Bicske Kultúrkúria elnevezésű művelődési házában tegnap este. Az ország leggazdagabb emberének, Mészáros Lőrinc első feleségének művészi munkáit állították ki. Az üzletasszonyt új szerelme Joshi Bharat is elkísérte a nagy eseményre, ahol Kelemen Beatrix felolvasta az egyik első versét is.

A tárlaton Kelemen nem csak a képeit állította ki, hanem képkeretbe foglalva, a festmények mellé lógatva a verseit is – számolt be az eseményről a Magyar Hang.

Fotó is készült a kiállításról, Joshi Bharat is ott áll párja mellett ezen a fontos napon, ezek az első nyilvánosság előtt készült közös fotók a párról:

https://www.facebook.com/magyarhang.org/posts/4529065493845061

Kelemen Beatrix az esten a „Létezésünk csodája” című versét szavalta el. Azt is elárulta a közönségnek, hogy ez a legelső verseinek egyike, aminek „van egy különös energiája”.

A szavalásról készített videót is a Magyar Hang, meghallgathatja ön is Kelemen versét:

A Blikk írta meg először, hogy válásuk után egymás oldalán találták meg a boldogságot. Annyira komoly a kapcsolatuk, hogy már össze is költöztek, együtt élnek Budán. Az üzletasszonynak, akárcsak Joshinak, a közelmúltban ért véget a házassága, 36 év után tavaly vált el a 455 milliárd forintos vagyonával Magyarország leggazdagabb emberének számító Mészáros Lőrinctől.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Grnák László

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Matthew McConaughey – Gyilkos Joe (Killer Joe), amerikai thriller – videó (18+)

Chris-re, a huszonkét éves drogdílerre rájár a rúd. Ám a dolgok rosszról még rosszabbra fordulnak, mikor alkalmazza a...

Jennifer Love Hewitt – Ügyféllista (The Client List) – videó

Samantha Horton egy texasi kisvárosban él a családjával. Az egykori szépségkirálynő hajdan szebb napokat látott, most viszont nehéz...

Üzent Zelenszkij a lengyeleknek: Vagy minket támogattok, vagy az oroszokat

Az ukrán elnök szerint, aki nem támogatja őket, Oroszországnak segít. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök Kanadába látogatott, ahol Justin Trudeau...

Angliában a migránsokat legalább háromcsillagos szállodákban kell elhelyezni

A belügyminisztérium által kiadott közlemény szerint mivel a lakhatásuk költsége napi 8 millió fontra emelkedett, így ez a...