25.5 C
Budapest
2022. július. 6. szerda

Fordulat a horti tragédia ügyében

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Újabb tragédia sújthatja az édesanyját és kisfiát egyetlen pillanat alatt elvesztő Juhász Brigittát.

Nem elég, hogy imádott kisfiát és édesanyját is elvesztette, de hamarosan fedél sem lesz Juhász Brigitta feje fölött.

A ház, amelyben a kerekesszékes nő él, ugyanis nem az övé, hanem családja egyik jó ismerőse adta oda teljesen ingyen, hogy legyen hol élni a nagymamának, Brigittának és a kis Benettnek. A szegényesen berendezett ingatlanon komoly összegű hitel van, amit évek óta senki sem fizet. A bank ezt valószínűleg már nem sokáig tolerálja, így hamarosan elárverezhetik a háromszobás családi házat.

Amikor Brigitta megszülte a kisfiát, anyaotthonba kerültek, mert nem volt rendes lakásuk, ahova a kórházból hazamehettek volna – mondta a Vasárnapi Blikknek Csuka Zsolt.

– Egyetlen pillanatig sem gondolkoztam: azonnal hívtam őket, hogy felajánlom nekik a házamat, én már úgysem élek benne. Örömmel elfogadták, és így a pici is normális körülmények közé kerülhetett. Azt azonban már nem tudtam vállalni, hogy a válságban az egekig emelkedett hitelt is tovább fizetem, így a bank egyre több felszólítást küld.

– Félek, hogy hamarosan elveszik a házat, és Brigi feje fölött nem lesz tető. Csak remélni tudom, hogy végre más is segít, akár az önkormányzat, és megoldják Brigi lakhatását. Sajnos ő a mozgáskorlátozottsága miatt nem nagyon tud munkát vállalni, így nem valószínű, hogy saját erőből kitermelje egy albérlet árát.

Forrás: Ripost

Fotó: Keller Mátyás

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Fidesz: Gyurcsányék a magyar családokkal fizettetnék meg a háború árát

Gyurcsányék a magyar családokkal fizettetnék meg a háború árát, ők ugyanis bevezették volna az elhibázott brüsszeli olajembargót és...

Világgazdaság: “A szankciós politika a német gazdaságot fenyegeti, viszont a jelek szerint az orosznak kifejezetten jót tesz.

Blikk: A németek szerint Vlagyimir Putyin a "tervezett karbantartást" követően nem nyitja majd újra a gázcsapot Európa felé...

Csecsen vezető: Ha Putyin nem állít meg minket, Berlinig megyünk! – videó

Magomed Daudov szerint a csecsen harcosok szent háborút folytatnak. Egy Twitteren megjelent videón Magomed Daudov, a csecsen parlament elnöke többek...

Rehabilitációs, rokkantsági ellátás jogosultsági feltételei

Cikkünkben a rehabilitációs, rokkantsági ellátásra való jogosultság feltételeit, jogszabályi hátterét járjuk körbe. Sokszor teszik fel azt a kérdést, hogy...
facebook