0.4 C
Budapest
2023. december. 7. csütörtök

Fordulat a Berki Krisztián-ügyben: Súlyosan megfenyegette Berki Krisztiánt a halála előtt Mazsi

Dátum:

Megosztás:

A szomszédjai szerint Berki Krisztián felesége börtönnel fenyegette férjét.

Igaz lehet Berki Krisztián édesanyjának gyanúja: szomszédjai szerint Mazsi a halála előtt két nappal börtönnel fenyegette férjét

– írja a Blikk.

Berki Krisztián édesanyja, Júlia és özvegye, Mazsi között elmérgesedett a viszony. A szombati Blikkben

a gyászoló édesanya már a menyét okolta fia haláláért.

Júlia szerint Mazsi az utolsó két évben „pokollá tette” fia életét és a gyásza szerinte nem őszinte.

„Ez állandó harc kettejük között, amit az a nő generált, mindenkit tönkretenne, mindenkit megviselne lelkileg.”

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Berki egyik, neve elhallgatását kérő szomszédja szerint Krisztián házassága a tragédia előtti időkre megromlott. Mazsit csak ritkán látták és hallották, olyankor viszont tőle zengett a társasház. Az asszony elvileg rendszerint pénzt követelt férjétől. Ezzel szemben Berki Krisztián

„mindig kedves, előzékeny és nyugodt volt.”

Mazsi a szemtanú szerint utoljára Berki halála előtt két nappal járt a házban és akkor a szomszéd úgy hallotta, hogy az asszony börtönnel fenyegeti. Ezt a ház több lakója is tanúsíthatja. Nem sokkal később Mazsi rendőröket is hívott a lakáshoz, de a hatóság emberei nem állítottak elő senkit. Ha ez így volt, az ellentmond Mazsinak, aki azt állítja, ő a végsőkig Berki mellett volt.

A Blikk érdeklődésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya megerősítette, hogy

néhány nappal a tragédia előtt

valóban riasztották őket a helyszínre. Azt írták,

“A IX. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei 2022. május 3-án 15 óra 10 perckor intézkedtek, mert egy nő bejelentése szerint a férje megragadta a karját és megrángatta.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

A férfi elmondása szerint ő nem nyúlt a feleségéhez.

A nő orvosi ellátást nem igényelt, könnyű testi sértés miatt azonban magánindítvánnyal élt, a kapitányság a keletkezett iratokat az illetékes ügyészségre küldte meg.”

A Blikk az ügyben kereste Mazsit, aki elhárította érdeklődésüket.

„Nem szeretnék semmit sem mondani”

– közölte a lap érdeklődésére.

Berki Krisztián anyja Mazsiról: Pokollá tette a fiam életét, most is egy férfivel nyaralgat!

Közben a két férfit, akiket Berki Krisztián halálával kapcsolatban tartóztattak le, elengedte a rendőrség..

nuus és blikk nyomán

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Scott Adkins: Tökéletes célpont 2 – videó

A második részben is folytatódik az embervadászat. Ezúttal Burma dzsungeleiben és Thaiföldön. A visszavonult harcmûvész Wes Baylor (Scott Adkins),...

Videóra vettek egy horrorisztikus keddi gázolást Solymáron, keresik a sofőrt

A német rendszámú BMW-s sérült kocsival, fékezés nélkül hajtott tovább. A rendőrség a lakosság segítségét kéri. Két embert gázolt...

A babérlevél antioxidánsként segíti a vesék egészségét

Napjainkban is sokan használnak a húsételek készítésekor, sütésekor babérlevelet. A kutatási eredmények azt mutatják, hogy nagyon sok előnnyel...

Konyhai- és háztartási gépeket adományoztak rászorulóknak! Nemes cselekedet, köszönjük a rászorulók nevében is!

Nélkülöző családok juthatnak a mindennapi életet megkönnyítő készülékekhez Budapest, 2023. december 6. – Konyhai kisgépeket adományozott a Sencor magyarországi...