8.5 C
Budapest
2024. március. 2. szombat

Fontos a V4 egysége a határok védelmét illetően, mondta a szakértő

Dátum:

Megosztás:

hirmagazin 2015 06 26 102819
2015. 06. 26. – 08:49
forrás: MTI

Fontos a visegrádi országok közös állásfoglalása a schengeni határok külső védelmének módját illetően – mondta Mitrovits Miklós, a Magyar Külügyi és Külgazdasági Intézet kutatója az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.
A kutató emlékeztetett arra: Orbán Viktor miniszterelnök korábban már jelezte, hogy elfogadhatatlannak tartja az Európai Unióba érkező menedékkérők tagállamok közötti elosztását szabályozó kvótákat, és ehhez csatlakozott a másik három visegrádi ország, Szlovákia, Csehország és Lengyelország is. Hozzátette: az éjszakai Európai Tanács-ülésen elfogadták a V4-ek álláspontját a kérdésben, ami „egy erős jelzés”.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek