Kezdőlap Életmód Életmód hírek Folytatódik Bíró Ica kálváriája: arra ébredt, hogy döng az egész ház –...

Folytatódik Bíró Ica kálváriája: arra ébredt, hogy döng az egész ház – Fotókon mutatjuk, mi is történik most nála..

15
Hatalmas balhé Bíró Icánál-bontják a falakat a Metal Lady lakásánál / Fotó: Varga Imre

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Megint nagy balhé van Bíró Ica lakásánál. Bíró állítja, hogy hajnalban áttörték a falat, arra ébredt, hogy döng az egész ház. Teljesen kiborult, Facebookon közvetítette a történéseket. Fotókon is megnézheti, mi történik most éppen az egymás melletti lakásoknál.

Jó ideje tart már a Metál Lady kilakoltatási-kálváriája: legutóbb tévedésből két egymás mellett lévő lakása közül abból akarták kitenni, amin nincs is tartozás, legutóbb pedig még a rendőrüket is kórházba kell vinni, mert a lakásánál a szeptemberi kilakoltatási kísérlet napján a tiltakozó devizahitel-károsultak között elvegyült ismeretlen nő leöntötte őket valamivel, a végén hivatalos személy elleni erőszak miatt eljárás is indult az ügyben.

Ma folytatódik a botrányos ügy: a lakás új tulajdonosával nem sikerült megegyeznie és hajnalban megjelentek munkások, elkezdtek dolgozni két, egymással határos lakás közötti falon, amit Ica korábban kibontatott.

opera pillanatfelvétel 2022 05 28 143645 www.bmbah.hu

Bíró állítja, hogy hajnalban arra ébredt, hogy döng az egész ház. Rendőrök is kimentek a lakáshoz a balhé miatt. A Blikk információja szerint Ica hívta ki őket. A közös képviselő várta a rendőröket, közölve velük, hogy a válaszfal felhúzása a két lakás között törvényesen zajlik, így a rendőrök el is mentek.

– Én nem adtam erre engedélyt, nem ebben állapodtunk meg, milyen eljárás ez, átjárnak a házamba. Nem tudok sehova menni, amíg nem húzzák fel az új falat. Ráadásul több területet akarnak elvenni, mit ami jár – mondta lapunknak. A Metál Lady borzasztó lelkiállapotban van, úgy érzi, újra becsapják, így nem hajlandó a megbontott falú szobát elhagyni, amíg a munkások nem építik fel az új falat.

Most fotókon mutatjuk, mi is történik Bíró Icánál:

Galéria


facebook