9.2 C
Budapest
2024. március. 2. szombat

Folytatódik az orosz támadás! A következő célpont Zelenszkij és rendszere kell hogy legyen – mondta Medvegyev a Telrgramon..

Dátum:

Megosztás:

Első epizód lejátszva, lesz folytatás

– írta a Telegramon Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese.

A következő célpont Zelenszkij és rendszere kell hogy legyen – mondta Medvegyev.

Személyes észrevételként megjegyezte, hogy az ukrán állam a jelenlegi formájában, náci politikai berendezkedéssel „állandó, közvetlen és egyértelmű fenyegetést jelent Oroszország számára”.

Kövess minket hogy értesülj minden háborúval kapcsolatos és csak kizárólag fontos eseményről! Hirmagazin.eu

A szókimondásáról elhíresült orosz felsővezető kijelentette: az orosz nép és az országhatár védelmén túl „a jövőbeni lépések célja az ukrán politikai rendszer teljes felszámolása kell, hogy legyen”.

Mint ismeretes, Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfőn megbeszélést tartott a krími híd elleni robbantás ügyében a Biztonsági Tanács állandó tagjaival. Bejelentette, hogy az október 8-án végrehajtott, krími híd elleni robbantás terrorcselekmény volt, amelynek célja Oroszország polgári infrastruktúrájának elpusztítása. Az is egyértelmű – szögezte le Putyin –, hogy a támadás szervezői és elkövetői az ukrán különleges szolgálatok voltak.

A kijevi rezsim bűntetteit „egyszerűen lehetetlen válasz nélkül hagyni”,

„NAGYSZABÁSÚ, NAGY PONTOSSÁGÚ CSAPÁST” MÉRNEK AZ OROSZ ERŐK AZ UKRÁN ENERGETIKAI, KATONAI ÉS HÍRKÖZLÉSI INFRASTRUKTÚRÁRA.

origo

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ma este folytatjuk a Silvester Stallone maffiás sorozatát – Tusla királya 6-9 – videók

Tusla királya 6 Tusla királya 7 Tusla királya 8 Tusla királya 9 Kellemes szórakozást a filmekhez! Még több film itt! Our media displays content...

Ha most cselekszünk, ontani fogja a virágot a muskátli

Bár még nincs itt az idő, hogy kitegyük a szabadba pompázni kedvenc cserepes virágunkat, a muskátlit, már kezdhetjük az...

Dúvadrekord a Bakonyban – képek

A Képesfa Vadásztársaság mesébe illő területén mutatta be a Bakonyi tájegység idei dúvadterítékét. Az egy híján száz dúvaddal...

Acsa: eladó villa, kastély 13 szobás – 5,197,5 millió Ft, de akkor ez mennyi? .. Te mit gondolsz?

5 Milliárd 197 Millió 500 ezer, vagy 5,197,5 millió Ft, azaz 51.975.000.000.- Ft? Na ne nézzük meg a képeket,...