28.9 C
Budapest
2022. augusztus. 13. szombat

Folytatódik a VV Fanni ügy tárgyalása – Drámai pillanatok a bíróságon: „Amennyiben halott, akkor ez egy friss halott képe” – videó

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Újabb tárgyalási nappal folytatódik ma, azaz hétfőn a Novozánszky Fanni halálával kapcsolatos büntetőper. A vádlott B. László, a múlthetihez hasonlóan ismét csaknem negyed órát késett. Ma szakértőket hallgat meg a bíróság, elsősorban a DNS szakértőt.

Mint ismert, Novozánszki Fanni 2017 novemberében nyomtalanul eltűnt, a holtteste azóta sem került elő.

Megölésével B. Lászlót vádolják, de ő csak a lány elrablását ismerte be. Azt nem is tagadhatja, hiszen videó készült arról, ahogy a teremgarázsban az ölében az autója felé cipeli a láthatóan eszméletlen nőt.

Az ügyben szerepel még VV Fanni egy korábbi barátnője is, akiről a vádlott azt mondta, az ő utasítására adta át Novozánszky Fanni ájult testét ismeretleneknek.

Ezt a nőt, B. Erikát soha nem gyanúsította semmivel a rendőrség, de a Blikk információi szerint

a nemrégiben elvégzett poligráfos vizsgálata arra enged következtetni, hogy valamit még tudhat az ügyről.

A vádlott a VV Fanni-ügy tárgyalásán / Fotó: Varga ImreA vádlott a VV Fanni-ügy tárgyalásán / Fotó: Varga Imre

A múlthéten az ügy nyomozója beszélt, de VV Fani utolsó férfi kuncsaftját is meghallgatták, erről részleteket holnapi cikkünkben olvashattok.

A szakértők a hétfői tárgyaláson arról adtak számot, hogy Fanni lakásában illetve a vádlott által használt bérelt autóban hol tudtak vérszennyeződést illetve DNS mintát venni.

Több minta is rendelkezésre áll, amelyen fellelhető Fanni vére és DNS-e.

B. László azzal védekezik, hogy a kocsiba azért találtak vért, mert húst szállított, és annak leve kifolyt.

A mintavételt nehezítette, de nem akadályozta meg, hogy B. a kocsit elvitte autómosóba, ahol magas nyomású géppel tisztították ki.

Az autómosó vallomása szerint amikor a kocsin dolgozott, legalább két- három percig véres víz ömlött a járműből.

Drámai pillanatok:

Drámai pillanat, a szakértőnek a biróság levetítette azt a felvételt, amikor B. cipeli Fannit.

A szakértő szerint annyi biztos, hogy B. egy tónustalan testet visz, az azonban nem jelenthető ki, hogy Fanni halott a képen, mert hullamerevséget ilyen minőségű felvételen nem lehet megállapítani. A felvételen Fanni kapja ernyedt, de nem merev. A szakértő azt mondja, amennyiben a lány halott, akkor ez egy friss halott képe.

A tárgyaláson levetített videót itt megnézhetitek meg:

A szakértő a videót nézve azt mondta: elsőre – a kezek állása alapján – az jut róla az eszébe, hogy a férfi által cipelt nő eszméletvesztés állapotában van.

Délután aztán a tetemkereső kutyák gazdáit hallgatta meg a bíróság.

A speciális ebek Siófokon, a szalkszentmártoni bányatavaknál, illetve a Duna-parton dolgoztak. Alapos, mindenre kiterjedő kutatás után sem találtak a halottkereső kutyák semmi értékelhető nyomot.

Ezek az állatok a holttestből kiáramló gázok alapján találják meg keresett testet.

Mivel a kutatás eredménytelenül zárult, nagy valószínűséggel kijelenthető, hogy gyilkosa Fanni holtestét a vízbe (feltehetőleg a Dunába) dobta a szakemberek szerint. A nyomozás vezetője is ezt tartja a legvalószínűbb forgatókönyvnek.

blikk

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ferenc pápa az ukrán elnökkel telefonált

Volodimir Zelenszkij elárulta, miről beszéltek. Ferenc pápával tárgyalt telefonon az ukrán elnök - közölte maga Volodimir Zelenszkij pénteken a...

Több orosz gázt kap Magyarország Moszkvától, mint ami a szerződésben van

Ezt állítja a budapesti külügy. A Gazprom péntek reggel megkezdte a már leszerződött mennyiségek feletti gázszállítást Magyarországnak - közölte...

Rendkívüli lépések kellenek, hogy a nyugdíjasok megússzák az őszt: lecsapott a drágulás, a szakértő szerint ezt kellene azonnal megtenni

Rendkívüli, korai nyugdíjemelésre lenne szükség ahhoz, hogy a nyugdíjak megtarthassák vásárlóerejüket - állítja a szakértő. A nyugdíjas-infláció még sosem volt...

Zelenszkij az orosz turisták kitiltását kérte az EU-ból.., de mennyire hiányoznak az oroszok a magyar turizmusból?

Már a háború előtt sem voltak könnyű helyzetben a vendéglátósok, ám idén 30 százalékot drágult a szállodák fenntartása,...
facebook