16 C
Budapest
2022. május. 26. csütörtök

Folyamatosan fortyog Európa legnagyobb vulkánja, mutatjuk videón

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Óri­ási ri­a­dal­mat oko­zott de­cem­ber 24-én a kon­ti­nens leg­na­gyobb tűz­há­nyója, az Etna. A vul­kán­ból fo­lya­ma­to­san ömlik a láva és a füst, egy időre a szi­cí­liai Ca­ta­nia-Fon­tan­a­ros­sai nem­zet­közi re­pü­lő­te­ret is le kel­lett zárni a ha­mu­osz­lop miatt.

Már második napja ömlik folyamatosan Európa legnagyobb vulkánjából a láva és a füst, ugyanis december 24-én kitört az EtnaA kutatók már július óta tapasztalták a vulkanikus tevékenységet, végül hétfőn hatalmas robajjal és földrengéssel kísérve el kezdett ömleni a láva a szicíliai tűzhányóból.

Sérültekről eddig szerencsére nem érkeztek hírek. A szeizmológusok szerint nem kell óriási pusztítástól tartani.

A kérdés, aki mindenkit foglalkoztat: Vajon mi is kapunk-e majd a vukláni hamuból? Szerencsére hazánk felett mostanság nagyrészt észak-nyugati széljárás jellemző, vagyis nem az Etna felől fúj, így aligha fog “sáros eső” hullani ránk.

Forrás: Ripost

Foto: YouTube video

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Pórul járt utasok: Rómában rekedt kedden éjjel a Wizz Air 180 utasa, sokan az éjszakát is a repülőtéren töltötték – Itt a légitársaság válasza

Róma – A római repülőtérenhagyta mintegy 180 utasát a Wizz Air légitársaság. A gépnek kedden 22.20-kor kellett volna...

Brit külügyminiszter: Az orosz agressziót nem lehet megbékíteni, erővel kell rá válaszolni! – Liz Truss-t a NATO-határozat sem érdekli, Anglia nehézfegyvereket fog szállítani Ukrajnának!.....

„Most már nem vehetjük le a lábunkat a gázpedálról” – írta sajtóközleményében Liz Truss. „Az orosz agressziót nem lehet megbékíteni....

Márki-Zay átvert mindenkit, lenyúlhatta a milliós kampánypénzeket

Kész Zoltán azt írja, ha az elszámolás nem történik meg még ebben a hónapban, akkor lemond a Mindenki...

Három rakétát is fellőtt szerdán Észak-Korea

Phenjan olyan technológiát fejleszt, amely lehetővé tenné a rakéták manőverezését a felbocsátás után. Észak-Korea szerdán felbocsátott három rakétát, köztük...