2 C
Budapest
2023. december. 8. péntek

Fizetnének a két ausztrál drogcsempész életben tartásáért

Dátum:

Megosztás:

2015 03 12 085420

hirado 2015. 03. 12. 07:00:00

Ausztrália az elmúlt hetekben mindent latba vetett, hogy megakadályozza Andrew Chan és Myuran Sukumaran fiatalemberek kivégzését.
Az ausztrál külügyminiszter szerint kormánya felajánlotta Indonéziának, hogy átvállalja a délkelet-ázsiai országban halálra ítélt két ausztrál heroincsempész börtönben tartásának költségeit, ha a jakartai kormány „véglegesen felfüggeszti” halálos ítéletük végrehajtását.

Az indonéz hatóságok már megkezdték tíz megnevezett drogcsempész kivégzésének előkészítését, és a két ausztrált elszállították Nusakambangan szigetére, amelynek szigorúan őrzött börtönében sortűzzel hajtják majd végre a halálos ítéleteket. Az időpontot még nem tűzték ki, mert az elítéltek még nem merítették ki jogi lehetőségeiket.

A The West című ausztrál lap csütörtöki közlése szerint az ajánlatot, hogy fizetnének a két ausztrál csempész életben tartásáért, Julie Bishop külügyminiszter egy március 5-én keltezett levélben tolmácsolta indonéz kollégájának, Retno Marsudinak.

Bishop csütörtökön megerősítette, hogy volt ilyen ajánlatuk több más, olyan javaslattal egyetemben, amelyek révén el lehetne kerülni a halálos ítélet végrehajtását.

A múlt héten rabcserét ajánlottak fel Indonéziának, azt azonban Jakarta visszautasította. Egyúttal arra intette Ausztráliát, hogy a tompítsa a két ausztráliai drogcsempész tervezett kivégzése miatti bírálatait.

Kép: Google;

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Scott Adkins: Vitathatatlan 4 – videó

Teljes film magyarul: Vitathatatlan 4 Kellemes szórakozást a filmhez! Még több film itt! Our media displays content free of charge! Thank you...

Figyelmen kívül hagyta a piros lámpát, telibe kapta a villamos az Opelt – videók

A Budapesti Autósok YouTube-csatornájára került fel az a videó, ami Nagy Lajos király útján, az Egressy út első...

Elképesztő videó: kocsi után kötötték az elakadt dorogi buszt, csúnya vége lett

Érdekes módját választottak a hóban rekedt busz kimentésének Dorogon, nem is jött össze a mutatvány. Az éjszaka folyamán lehullott...

Brutális kegyetlenséggel végezte ki, majd az ágyneműtartóba rejtette felesége holttestét a jászsági gyilkos.. – nevetséges ítéletet kapott, jogos fellebbviteli főügyészség súlyosítási indítványa..

A fellebbviteli főügyészség súlyosítást indítványoz a feleségét 130 késszúrással meggyilkoló férfivel szemben. A Szolnoki Törvényszék elsőfokú ítélete szerint a...