9 C
Budapest
2024. február. 25. vasárnap

Figyelmeztető lövésekkel állítottak meg az ukrán határőrök 12 határsértőt, akik a magyar határ felé igyekeztek..

Dátum:

Megosztás:

Figyelmeztető lövésekkel állítottak meg az ukrán határőrök 12 határsértőt január 2-án, kedden az ukrán–magyar zöldhatáron. A Kárpáti Igaz Szó című portál tudósítása szerint a hadköteles korú férfiakból álló csoport nem állt meg az egyenruhások felszólítására. A határőrök több levegőbe leadott lövéssel késztették megállásra a kárpátaljai férfiakat.

Az esetről először az Ukrán Állami Határőrszolgálat számolt be honlapján. A Munkácsi Határőrosztag asztélyi kirendeltségének munkatársai kedden napközben figyeltek fel a 12 fős csoportra, akik gyalog haladtak Magyarország felé.

A HADKÖTELES KORÚ FÉRFIAKBÓL ÁLLÓ CSOPORT NEM ÁLLT MEG AZ EGYENRUHÁSOK FELSZÓLÍTÁSÁRA. A HATÁRŐRÖK TÖBB, LEVEGŐBE LEADOTT LÖVÉSSEL KÉSZTETTÉK MEGÁLLÁSRA A HATÁRSÉRTŐKET.

Azt is írják, hogy az előzetes vizsgálat során kiderült, hogy

AZ ELFOGOTT SZEMÉLYEK KÁRPÁTALJAI LAKOSOK. TILTOTT HATÁRÁTLÉPÉSI KÍSÉRLET MIATT INDULT ELLENÜK HATÓSÁGI ELJÁRÁS.

FORRÁS: DPSU.GOV.UA

A portál szerint az akció keretében sikerült azonosítani és elfogni azt a személyt, aki a határhoz szállította a férfiakat.

AZ EMBERCSEMPÉSZNEK FEJENKÉNT 12 EZER HRIVNYÁT FIZETTEK A FÉRFIAK.

Forrás

HIRMAGAZIN.EU

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Népszerű televíziós műsorvezető lesz a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje Szegeden

A Fidesz szegedi szervezetének döntése alapján dr. Fülöp László kommunikációs szakember lesz az önkormányzati választáson a jobboldal polgármesterjelöltje...

Lilu látványos fürdőruhás fotója az új sláger, Görög Zita is reagált rá

Többen dobtak egy hátast Lilu nagyon látványos fürdőruhás fotójától, több híresség is megjelent a poszt alatt. Fotó: RTL Magyarszág/SajtóKlub Lilu...

A szennyezett Szajna veszélyezteti Rasovszky Kristóf olimpiai aranyesélyeit

A vízminőség továbbra is aggodalomra ad okot a párizsi olimpia szervezőinek. A folyónak fontos szerepet szánnak a július 26-án...