4.9 C
Budapest
2024. február. 22. csütörtök

Figyelem! Megrázó cikk következik! .. Agyonverték a 94 éves nénit, majd a halottat megerőszakolták! – videó (18+)

Dátum:

Megosztás:

Bíróság előtt vallottak szörnyű tettükről.

Ahogyan azt már korábban megírtuk, egy hegymegi testvérpár betört egy 94 éves nénihez, brutálisan összeverték és megerőszakolták őt.

A hegymegi testvérek azért törtek be a falubeli idős asszonyhoz, hogy kirabolják. De nem volt elég a pénze, a szerencsétlen asszonyt előbb agyba-főbe verték, majd mindketten megerőszakolták.

Ezután teljes nyugalomban átkutatták a házat, és a megtalált 100 ezer forinttal kereket oldottak. Egyikük a rablás után visszament a mozdulatlan nőhöz, és konstatálta, hogy belehalt a bántalmazásba.

További baleseti hírek, bűnügyi krónikák, bűnesetek, képek, videók, részletek..

Tudatában voltam annak, hogy a mama már halott. Ennek ellenére erőszakoltam meg megint

– vallotta be a bíróságon.

Az üggyel kapcsolatban most megszólaltak az idős nő unokái. Azt mondták, azóta sem tudták feldolgozni a tragédiát.

Együtt élünk vele, mert nem tudunk mást tenni…

– mondta egyikük, miközben kezét tördelte, majd elsírta magát a Tények beszámolója szerint.

Szerinte a 94 éves áldozat lánya már az idős nő halála előtt is betegeskedett, de a tragédia óta még rosszabb lett az állapota.

Nem él már addig, hogy feldolgozza

– vélekedett az unoka.

Az erőszakoló testvérek korábban tagadták bűnösségüket. Egyikük próbálta társára terelni a gyanút, mondván, ő ott sem lehetett azon az estén, mert dolgozott. Az ügy tárgyalása folytatódik a bíróságon.

Videó

Forrás1

Forrás nyomán

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ma este egy gyönyörű, romantikus dráma – Hét élet – videó

Gabriele Muccino felkavaró történetében valaki úgy akar megszabadulni az őt nyomasztó titoktól, hogy teljesen megváltoztatja hét idegen ember...

Életveszély az M1-esen: fantomdugó szedi áldozatait

Balesetek helyszínén gyakran megfigyelhető jelenségről írt az autópálya-kezelő. Az MKIF Zrt. hívta fel arra jelenségre fel az autósok figyelmét,...

Szakértő: Navalnij halálával átléphette a Rubicont Moszkva

Alekszej Navalnij halálával kapcsolatban az egyik legfontosabb kérdés, hogy az miért épp az oroszországi elnökválasztás előtt történt: a...