21.1 C
Budapest
2024. május. 19. vasárnap
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóFiatalokat bántalmaztak a búszmegállóban, rendőreink keresik őket!

Fiatalokat bántalmaztak a búszmegállóban, rendőreink keresik őket!

Dunaújvárosi rendőreink a lakosság segítségét kérik.

bántalmazás,buszmegálló

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság 07030/1238/2022. bűnügyi számon garázdaság miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló információk alapján 2022. szeptember 12-én 16 óra körül Dunaújvárosban, a Dózsa György út és a Szórád Márton út kereszteződésében található buszmegállóban egy férfi és egy nő két fiatalt bántalmazott, melynek tanúi lehettek a megállóban várakozó személyek is.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

A bűncselekmény helyszínének közelében lévő biztonsági kamera felvételén a feltételezett elkövetők láthatók.

Az eset körülményeinek tisztázása, az elkövetők felkutatása érdekében kérjük, hogy bárki, aki az esettel kapcsolatban információval rendelkezik, vagy a képen látható személyeket felismeri, jelentkezzen személyesen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi telefonszámon!

Bármilyen értékes információt a rendőrség előre is köszön!

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work