13.3 C
Budapest
2022. október. 1. szombat

Férje temetésén suttog valamit a férfi fülébe… két hónappal később sokkoló hírt kap a kórházból!

Dátum:

Megosztás:

Néha az életben adódnak olyan helyzetek, amikor az öröm és a bánat nagyon közel kerülnek egymáshoz. Ennek az amerikai házaspárnak is pontosan egy ilyen helyzetet kellett megtapasztalnia.

Bryan régóta szolgál az amerikai hadseregben, többek között Irakban, Kuvaitban és Afganisztánban is.

Sok veszélyes helyzetet élt már át, de mindig sértetlenül hazajött. Amikor végre hátat fordított a hadseregnek, a fiatal pár alig várta, hogy megtervezzék a nyugodt és boldog jövőt.

 De az öröm nem tartott sokáig: 2016 februárjában Bryan egy tragikus balesetben életét vesztette.
Courtney váratlanul elveszítette szeretett férjét – és kislányuk Reagan pedig az édesapját. Courtney még fel sem fogta, hogy férjét el kell temetniük, az élet egy másik meglepő hírt is tartogatott számára: megtudta, hogy terhes!
Miközben a temetés zajlott a feleség bánatos szívvel odahajolt a koporsóhoz, és Bryans fülébe suttogta, hogy: “Drágám, kisbabát várok!”
életmód,történet,feleség,terhes,elképesztő,kórház,temetés
Egy hónapba telt, míg Courtneynek sikerült valamennyire feldolgozni a tragikus esetet, és megpróbált visszazökkenni a valóságba, de ekkor súlyos hasi fájdalmak jelentkeztek.
Attól félt, hogy el fogja veszíteni a kisbabát, ezért gyorsan orvoshoz fordult. A kórházban megállapították, hogy Courtney nem csak egy gyereket vár, hanem hármat: két kisfiút és egy kislányt. Szóhoz sem jutott, amikor megtudta a hírt, de örült, mert azt mondta, hogy ez a három gyerek mindvégig Bryanra fogják emlékeztetni. De a sors mást akart.
életmód,történet,feleség,terhes,elképesztő,kórház,temetés
25 héttel később, Courtney orvosa tájékoztatta arról, hogy az egyik csecsemő meghalt a méhében. Courtney újra kétségbeesett.
A halott kisfiút Brady-nek nevezte. A másik két gyermek viszont egészségesen világra jött és ők lettek Courtney büszkeségei. Reménykedik abban, hogy anyaként meg tudja állni a helyét és kellőképpen fel tudja majd nevelni a gyermekeit.
Tudja, hogy Bryan is nagyon büszke lenne rájuk.
életmód,történet,feleség,terhes,elképesztő,kórház,temetés
Az emberek folyamatosan a kettes ikrekről érdeklődnek, de a büszke édesanya soha nem fog megfeledkezni arról, hogy ők a hármasikrek túlélői.
életmód,történet,feleség,terhes,elképesztő,kórház,temetés
Természetesen még mindig gyászolja férjét és kisfiát, de tudatában van annak, hogy Bryan egy harcos volt, erős ember és az ő erejéből próbál erőt meríteni, hogy a gyerekeivel eltöltött napokat élvezni tudja.
életmód,történet,feleség,terhes,elképesztő,kórház,temetés
Courtney története által rádöbbentünk, hogy a boldogság mennyire törékeny tud lenni. Értékeljük egymást, ameddig lehet!
Forrás, fotó: buzzblog / Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Megkezdődött a nyomozás a Schobert Norbiékat gyalázó Facebook-csoport ellen..

Mint arról korábban beszámoltunk, Schobert Norbert megelégelte, hogy éveken keresztül őt és családját pocskondiázzák A nagy Norbiréka nevezetű...

Autó égett az M5-ösön, Kecskemét közelében

Kigyulladt egy autó Kecskemét közelében, az M5-ös autópályán. Egy személyautó motortere és műszerfala égett az M5-ös autópálya 93-as és...

Tinik előtt végzett önkielégítést az ismert festőművész – Érthetetlen, miért nem vették őrizetbe B. Tamást (18+)

Hátborzongató, da sajnos, igaz történés: A városszerte ismert hobó festőművészből órák alatt közellenséggé vált B. Tamás Nagykőrösön, ahol...

Egyre nagyobb a baj a Gazprommal: veszélyben az utolsó, Magyarországra tartó gázvezeték is – Megszólalt a külügy..

A Gazprom belengette, hogy leállíthatja az utolsó, Magyarországra tartó gázvezetékét is. A Gazprom belengette hogy leállíthatja az utolsó, Magyarországra...