14.4 C
Budapest
2022. május. 24. kedd

Félszáz kajak-kenus telephelyet fejlesztenek országszerte

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Bővítéssel folytatódik az UTE-létesítmény felújítása Óbudán: új emeletet és egy komplett női szárnyat alakítanak ki.

Új épületrésszel gazdagodik a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) vagyonkezelésében működő óbudai Urányi-Fábián vízitelep – derült ki a szövetség hírleveléből. Új emeletet építenek a tanmedence és a konditerem épületének tetejére, ahol egy tornatermet és egy komplett női szárnyat alakítanak ki öltözőkkel és szociális helyiségekkel.

Az árvíz után indultak be a fejlesztések

2013 nyarán a dunai árvíz jelentős pusztítást végzett az UTE vízitelepén. A károk helyreállításához komoly összefogás kellett. Első lépésként a létesítmény árvízvédelmét oldották meg, majd az MKKSZ-től kapott támogatásokból 2014-ben felújították a telep főépületét is. Ezek a munkálatok folytatódnak most a Tímár utcában.

A hírlevél szerint a vízitelepen az elmúlt 50 év legjelentősebb fejlesztése zajlik.

Az UTE az építkezést a kormánytól kapott létesítményfejlesztésre szánt összegből fedezi, amit a hat nagy fővárosi egyesület kapott.

Ősztől már használhatják a sportolók

A munkálatok a Tímár utcában néhány héttel ezelőtt kezdődtek, és várhatóan a nyár végéig tartanak. A létesítményben a sportolók felkészülése addig is biztosított. A kibővített épületrészt a tervek szerint szeptembertől használhatja majd a szakosztály.

Schmidt Gábor, a MKKSZ elnöke elmondta, hogy a kormánytól kapott kiemelt sportágfejlesztési támogatások jelentős részét arra fordítják, hogy az évtizedek alatt leromlott csónakházak megújuljanak. Eddig szerte az országban több mint 50 helyen történtek felújítások és bővítések. 

Forrás: magyarepitok.hu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Nyár közepére akár a 800 forintot is elérheti a kenyér ára

Brutális drágulás várható, miután a gabora ára megduplázott az ukrán-orosz háború miatt. Az orosz-ukrán háború miatt jelenleg 15-20 millió...

Zelenszkij olyan utasítást adott ki a világnak, amit eddig még senki nem mert megtenni! Az USA és az EU foglalja le minden olyan országnak...

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök egy globális tervet szorgalmaz az országa háború utáni újjáépítésének támogatására. Továbbá arra kérte a nemzetközi...

Tóth Gabi szerint az anyukák nyolcvan százaléka nyomkodja a telefonját.. – Szólj hozzá!

Tóth Gabi szerint játszótéri anyukák többsége nem figyel a gyerekére Tóth Gabi elszomorodva tapasztalja, hogy a játszótéren a szülők...

“Megszakadt a szívem, de még fel sem fogtam, hogy a fiam nem jön haza többé”- a mentősöktől tudták meg a fiatal kenus szülei, hogy...

A mentősöktől tudták meg a szülők, hogy 19 éves fiúk az Inárcsnál történt baleset áldozata. Csanki Márk az...