27.2 C
Budapest
2022. augusztus. 10. szerda

Félő, hogy az olyan böszmék, mint a Gyurcsány-fanok, nem fogják megérteni amit írok, de legalább mi értjük, akik a 3/3-ért harcolunk 2022-ben!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Na, tata, ezt csináltátok eddig is, látjuk, most sincs másképp!

.. Orbán Viktor Miniszterelnökünk pedig ezt csinálta:

“Egy munkanélküli, romokban lévő, morális és gazdasági válságban lévő országot vettem át, megharmincszoroztam a magyar aranytartalékot, kifizettem az IMF hitelt, 800 ezerrel több embernek adtam munkát, 7000 milliárddal növeltem az állami vagyont, bevezettem a családi adókedvezményt, bevezettem a Csokot, bevezettem a Babavárót, bevezettem, hogy a nők 40 év munkaviszony után nyugdíjba mehessenek, megduplázom az orvosok bérét, kifizettem az önkormányzatok adósságát, 3 évre növeltem a Gyest, bevezettem a nagyszülői gyedet, bevezettem a Gyed extrát, 100%-ra emeltem a Csed-et, megújítottam a mentőautó flottát, megújítottam a mentőhelikopter flottát, csökkentettem a munka terheit, jelentősen növeltem a reálbért, eltöröltem az örökösödési illetéket, több ingyenes meddőségi kezelést adok, csökkentettem a vakok áfa kulcsát, ingyenessé tettem az SMA kezelést, helyreállítottam kolontárt, példátlanul fejlesztem a hadipart, 25 éves rekordot hoztam a termékenységi rátában, elindítottam a Modern városok és a Magyar Falu programot, negyedére csökkentettem a mélyszegények számát, az EU legolcsóbbjára csökkentettem a rezsit, rekord beruházást értem el, sorra dőltek a turizmus rekordjai, nem csak stadion, de rengeteg kastély, strand, műemlék, híd, kórház, múzeum, tér, tanuszoda, mentőállomás épült, újult meg az elmúlt években, nyugdíjprémiumot adtam az öregeknek, sőt elkezdtem visszavezetni a 13. havi nyugdíjat.

A nehéz időszakban jutalmat adtam a rendőrnek, ápolónak, orvosnak, jelentősen javult a házasodási kedv, jelentősen javultak a bűnelkövetési statisztikák, ingyen nyaraltatom a rászorulókat, ingyen kapják a diákok a tankönyvet, ingyen ehet mindenki akinek kicsit is nehezebb oviban, bölcsiben, 70 ezerről 28 ezerre csökkent a pandémiáig a várólistán lévők arány, krízisben nem megszorítottam, nem elvettem, hanem bértámogatást, adókönnyítést, bérleti díj elengedést, kamat mentes hitelt, hitelmoratóriumot, ingyen parkolást adtam, visszaszereztem az elprivatizált energiaszektort, MOL részvényeket, észrevétlenné tettem a valaha volt legnagyobb dunai árvizet és még rengeteget írhatnék.

Nyilván nekem is voltak hibáim, be nem váltott ígéreteim és egyeseknek nem tetsző döntéseim, de nem mondhatják kedves polgártársaim, hogy elkúrtam és hogy nem csináltam semmit.”

.. Egy igaz magyar “hitvallása”, és még a felét sem mondta el annak, amit csinált!..

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Tovább szaporodnak a fizetős parkolózónák a fővárosban

A Hős utcától a Rózsadombon túl, új területeken vezet be fizetős parkolást négy budapesti kerület. Teljesen átalakítja a parkolási...

Elindultak a Széchenyi Hitelkártya programok!

Elindultak a Széchenyi Hitelkártya programok! Elindult a megújult Széchenyi Kártya MAX program, a konkrét hitelkérelmek benyújtására megnyílt a lehetőség...

Fellélegezhetnek a katások, új rendelettel segít a kormány

Az egyszerűsített közteherviselés hozzájárulás (ekho) mértéke 13 százalékponttal csökken. Az egyszerűsített közteherviselés hozzájárulás (ekho) mértéke 13 százalékponttal csökken, szeptembertől...

Biciklivel is érkezhetnek a betegekhez a magyar mentősök – szólj hozzá, mondd el a véleményedet te is!

Kerékpárral közlekedő mentősök teljesíthetnek szolgálatot a fővárosban, tudta meg a Népszava. A legfontosabb - és legérdekesebb hírek itt! Kattints...
facebook