29.7 C
Budapest
2022. augusztus. 12. péntek

„Felnevelhetem drága kislányomat” – szívszorító vallomás, újjászületett a magyar sportoló

Dátum:

Megosztás:

Fazekas Róbert diszkoszvető Németországból kapott új szívet.

Hosszasan beszélt egy héttel ezelőtti szívátültetéséről Fazekas Róbert Európa-bajnok diszkoszvető. A 46 éves atléta két és fél hónapig várt új szívre a városmajori klinikán. Az ünnepeket is ott tölti, ha minden jól megy, akkor januárban engedik haza. Most az SzPressnek beszélt az elmúlt hónapokról.

„Az a 25 év, amit versenyzőként éltem meg, megedzett, de előre is hozta azt a napot, amikor már csak a szívtranszplantáció mentheti meg az életemet. Nem kizárt, hogy civil emberként megöregedve csak 60 vagy 70 évesen szorultam volna az életmentő műtétre, de ennek most már igazán nincs jelentősége. Nincs fontosabb annál, mint hogy túl vagyok a szervátültetésen, már lábadozok, jövök-megyek a klinika folyosóján, és egy negyedórás óvatos sétára is elindulhattam” –számolt be az SzPress Hírszolgálatnak Fazekas Róbert.

A sportoló örül annak, hogy 46 évesen új lehetőséget kapott, úgy érzi, újra megszületett.

„A műtétben résztvevő orvosok egyike azt mondta nekem, hogy számára is meglepően gyorsan kezdhettek hozzá az ébresztésemhez, mert másokkal ezt csak egy vagy két nap után tehetik meg – folytatta Fazekas, aki továbbra is a városmajori klinika betege. – Én meg úgy látom a dolgokat, hogy életem első esélyét 46 évvel ezelőtt kaptam, amikor a világra jöttem, a másodikat pedig most, amikor új szívet kaptam. Hálás vagyok mindazoknak, akik segítettek rajtam, és most azon fáradoznak, hogy gyógyult emberként engedhessenek haza. Még sokáig szeretnék élni, a családom és a barátaim társaságában lenni, és most már abban is biztos lehetek, hogy felnevelhetem drága kislányomat, a 9 esztendős Rékát.”

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Fotó: Facebook

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

„Úgy izgulok, mint a legelső Sziget-fellépésünkön” – Balázs Klári és Korda Gyuri bácsi visszatértek: óriási bulit csaptak a Szigeten! – videó

A Sziget Fesztivál első napján minden kétséget kizáróan voltak nagyobb világsztárok, mint Korda György és Balázs Klári. De abban teljesen biztos videós...

Zivzivadze duplázott, idegenben is nyert a Fehérvár

A Mol Fehérvár FC az Európa-konferencialigában, a selejtező 3. fordulójának visszavágóján is legyőzte a moldovai Petrocubot, ezúttal 2–1-re,...

Falusi Mariann trágárkodik, Hernádi Judit süketet játszik, Havas Henrik makog, Nagy Bandó mocskolódik – videó

Kikészült a Jobbik miatt a Heti Hetes – derült ki Bohár Dániel videójából, aki felhívta a balos művészeket,...
facebook