5.1 C
Budapest
2022. november. 27. vasárnap

Felkavaró VIDEÓ Európa sorsáról! A szemünk előtt vész el az öreg kontinens!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A képkockákon először még a bevándorlókat szállító hajók láthatók, melyekről szemlátomást más kultúrájú és más identitású tömeg hömpölyög békésen az ígéret földje felé.

Felkavaró VIDEÓ Európa sorsáról! A szemünk előtt vész el az öreg kontinens!

Vágás, és már Németországban járunk, ahol önfeledt migránssimogatók köszöntik a betolakodókat. Öröm és bizakodás, hogy újabb színt hoznak Európa ósdi palettájára. Hit és remény, objektív hangok, hogy igen, majd ők beilleszkednek, hogy igen, majd ők a társadalom hasznos tagjai lesznek. Álszent és vak reménykedés.

Ám a menekülő hordák igazi lénye hamar kiütközik, az embertelenség, az agresszió és a feltétel nélküli hódítás ott van az arcokon, ott van a nyilatkozatokban és ott van a gyermekek szemében. Lángba borult városok, kifosztott üzletek és a más színűek és más kultúrájúak csak jönnek, csak jönnek. Hová tűnik a pályaudvarokon tapasztalható önfeledt befogadás? Szőke nő siránkozik, fehér fiatalt vernek, lányt erőszakolnak az agresszív hordák szerte Európában, rendőrök állnak sorfalat a határon és megadják magukat a ránk törő sötét veszedelem előtt. És mi humánusak vagyunk, toleránsak és befogadók. Mert ezt követeli tőlünk az a láthatatlan kéz, amely a szálakat mozgatja. Európa itt vész el a szemünk előtt, köszönhetően a menekültet játszó százezreknek és a menekültsegítő álarcát felvevő belső lázítónak.

Az utolsó óra utolsó percében vagyunk. Most dől el, hogy milyen jövő vár ránk és utódainkra. Ha hagyjuk, már pedig nagyon úgy tűnik, hogy nem teszünk ellene, jönnek és elvesznek tőlünk mindent, földet, hazát, lányt, asszonyt, gyereket, jövőt.

Forrás: TheNews

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Ma este csak 1 film! A pókerjátékosoknak, és mindenkinek ajánlom, .. egy igazán jó film: Elit játszma – videó

Winston Churchill: "A siker az a képesség, hogy az ember a kudarcok sorozata ellenére sem veszít a lelkesedéséből" Teljes...

Valósággá válhat, amit csak sci-fikben láthattunk: alagutat találtak egyik világból a másikba

A bulgáriai Szófiai Egyetem fizikusainak egy csoportja szerint a féreglyukak, azaz az univerzum egyik részét a másikkal összekötő...

Újra vele! Őszintén öleli őt Berki Mazsi

Itt a fotó Sokan gondolták, hogy a Kulcsár Edina helyére beugró Berki Mazsinak ilyen rövid felkészülési idővel semmi esélye...

Festővászon lett Herceg Erika tökéletes testéből: „Meztelenül kiállok, úgy fogtok rám festeni” – videó (18+)

Herceg Erika egy divattervezővel és egy képzőművésszel kooperálva változott igazi műalkotássá szinte egyetlen szempillantás alatt, amikor hófehér ruháját...