1 C
Budapest
2023. február. 6. hétfő

Felkavaró képeket rögzített a térfigyelő: Metrósínekre löki áldozatát a férfi!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

2015-07-02_071245

A június első napjaiban készült felvételt csak most hozta nyilvánosságra a cseh rendőrség. Vigyázat, felkavaró!

Több videót is közzétett a térfigyelő kamerák felvételeiből a hatóság. Az elsőn egyelőre csak az látható, hogy a későbbi támadó leül a mozgólépcsőn, majd a későbbi áldozat óvatosan elhalad mellette. Hogy ez váltotta-e ki a mindezt követő reakciót, nem tudni.
Mindenesetre ami ezután jön, az megdöbbentő. A férfi véletlenül (?) nekikoccan a mit sem sejtő 57 éves utasnak, aki erre mond valamit, a válaszreakció pedig egy hatalmas taszítás lesz a sínek irányába. Az áldozat le is zuhan, és a rendőrség szerint könnyen tragédia lehetett volna a vége, ha nincsenek mások a peronon, akik kihúzzák – a férfi ugyanis úgy megsérült a hátán, hogy alig bírt aztán mozogni. De ahogy a támadó hidegvérrel odébb sétál, az az igazán vérfagyasztó:

Forrás: TheNews

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Hamburgert csinált áldozataiból, majd eladta idegeneknek (18+)

Az elmúlt évtizedek egyik legborzalmasabb bűnügyének története a következő: Joseph Roy Metheny 1955. március 2-án született az amerikai Baltimore-ban....

Kína: Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt léggömb

Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt kínai léggömb, amely azért tévedt ilyen messze a tervezett útvonalától, mert...

Lelőtték az amerikai légtérben felfedezett kínai hírszerző léggömböt

Az amerikai haderő szombaton megsemmisítette az Egyesült Államok légterében a hét közepén felfedezett kínai léggömböt, amely az amerikai...

Eddig is rovarokat ettünk, legfeljebb nem tudtunk róla

Hatalmas felhördüléssel fogadta a hazai közvélemény az Európai Bizottság két januári döntését, melyek értelmében a gyártók az EU-ban...