22.8 C
Budapest
2022. július. 2. szombat

Feljelentették a karanténban ücsörgő Kozma Dominikot..

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Piros matricának kellett volna lennie az ajtaján, nem volt.

Ismert, az úszók a tél végi, rendszerint járványos időszakot külföldi edzőtáborokban “bekkelik” ki, idén Thaiföldön és Törökországban tréningeztek a válogatott sportolók, onnan hazatérve azonban szigorú szabályok vártak rájuk: csak az edzhet, akinek van két negatív koronavírustesztje.

A tesztelések során derült fény arra, hogy Kapás Boglárka megfertőződött, majd több sportolótársáról és edzőkről is kiderült, vírusosak.

Kozma Dominik tesztje is pozitív eredményt hozott, ezért immár két hete házi karanténban van, ennek ellenére – mint az NSO írja – kellemetlen meglepetés érte.

A vb-bronzérmes gyorsúszó ugyanis ígéretet kapott arra, hogy megkapja az ajtajára való piros cédulát, amely segítségével a hatóságok ellenőrizni tudják otthonlétét.

Először e-mailt ígértek neki egy nyomtatható matricával, de nincs otthon nyomtatója. Aztán azt mondták neki, kiküldik postán, de a ládához sem jár le, épp a szabályok miatt. Kedden aztán rendőr kopogtatott nála, ajtót nyitott, és itt kezdődik a történet: sehol a piros cédula, ami szabálysértés.

A rendőr még a ládát is megnézte, hátha van ott cédula, de nem volt, ezért fel kellett őt jelenteni.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor
infostart, Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Halálos lehet a nőkre egy népszerű növényi alapú diéta

Bizonyos ételek nagyobb eséllyel okozhatnak szívinfarktust a nőknél mint a férfiaknál, derítették ki kutatók. A nők étkezési szokásai eltérnek...

Rettenetes hírt közöltek: Ha ilyen sört vett, ne igya meg!

Biztonsági figyelmeztetést adtak ki a Heineken a 0,25 literes üveges termékeire. Biztonsági figyelmeztetést adott ki a Heineken a 0,25...

Hat db atombomba, nyomtalanul eltűnt Amerikában..

A Pentagon nem is titkolja, vagyis ennyi atombomba eltűnését beismeri, lehetséges, hogy tízszer ennyi tűnt el, csak azt...

Putyin jócskán emelte a tétet a Nyugattal folytatott gazdasági háborúban, .. nem filléres szankciókkal válaszolt, hanem dollártrilliárdos üzlettel..

Az orosz elnök új rendeletével gyakorlatilag kiszorítja a Shellt és a japánokat a szahalini gázprojektből, amely a világ...
facebook