10.2 C
Budapest
2024. április. 18. csütörtök
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóFelismeri valamelyiküket? Az Örs vezér téri aluljárójában pofozkodtak - fotó

Felismeri valamelyiküket? Az Örs vezér téri aluljárójában pofozkodtak – fotó

Háromfős társaság kötött bele egy járókelőbe az Örs vezér téren. A BRFK a lakosság segítségét kéri egy X. kerületben történt garázdaság ügyében.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága garázdaság bűntett és más bűncselekmények gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2022. március 30-án 23 óra 30 perc körül Budapest X. kerületében, egy háromfős társaság szóváltásba keveredett egy járókelővel, akit többször megütöttek.

További balesetek, bűnügyi hírek, eltűntek, gyilkosságok, rablások, videók, részletek..

Az alább látható képen szereplő két férfi beazonosítása eddig nem vezetett eredményre, harmadik társukat a rendőrök beazonosították és gyanúsítottként hallgatták ki – olvasható a Police.hu-n.

Police.hu
Police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható személyeket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyeikkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.​

Nyitókép: police.hu
infostart, police

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work