7.8 C
Budapest
2024. április. 24. szerda
HomeFőhírekIdőjárásFélhavi eső szakadt több hazai térségre

Félhavi eső szakadt több hazai térségre

Az éjszaka átrobogott front előrehozta a húsvéti locsolást.

A viharos szél mellett országos öntözést eredményezett a péntekre virradóra átrobogó söpört front – írja az Időkép. A szakportál szerint a dunántúli és északi tájak kapták a javát, néhol közel félhavi mennyiség esett.

A levegő is jócskán lehűlt, egy órán belül 6-8 fokot zuhant a hőmérséklet, a Balatont pedig 102 km/órás széllel érte el front.

A lehűlést azonban csorsan szokatlan meleg váltja, a húsvéti hétvége májusi időt ígér.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work