3.4 C
Budapest
2023. március. 28. kedd

Felháborító, mit tett a magyar anyával a látó, Erika összeomlott

Dátum:

Megosztás:

Az anya eltűnt fiát szerette volna megtalálni, de a magát látónak kiadó ember átverte őt, majd eltűnt a pénzzel.

Az édesanya fia, Imre szeptemberben tűnt el, minden előzmény nélkül. Erika és a család egyből keresni kezdte a férfit, de az anya érezte, hogy baj történt. Miután a rendőrök sem tudtak segíteni neki, a nő kétségbeesésében „látóhoz” fordult, hiszen bármit megadott volna, hogy fia előkerüljön – számolt be a történtekről a Bors.

A „látó” azt mondta a nőnek, hogy a fia egy sárga házban van, körben nyárfákkal és léckerítéssel. Azt állította, hogy él és haza fog menni. Erika kicsit nyugodtabb lett és fizetett. Később kiderült, hogy Imre ekkor már nem élt, holtteste 17 nap múlva elő is került.

Az anya a rendőröktől tudta meg a borzasztó hírt, azóta nem tudott magához térni. Nyugtatókon él és 20 kilót fogyott, a „látónak” pedig nem tud megbocsátani, hiszen az, hogy átverték, még a gyászt is nehezebbé teszi.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Szégyen, ahogy kinéz Berki Krisztián sírja: megszólalt az édesanyja

Közel tizenegy hónapja, hogy Berki Krisztián tragikus hirtelenséggel elhunyt ferencvárosi otthonában, ám végső nyughelyére még mindig nem került...

EU: „2035-től minden eladott új autónak nulla szén-dioxid-kibocsátásúnak kell lennie”..

Az Európai Unió egy új törvény betartatására készül, amely előírja, hogy 2035-től minden eladott új autónak nulla szén-dioxid-kibocsátásúnak...

Háború a budapesti társasházban: „Ezek szárnyas patkányok”

Valóságos harci állapot van abban a XXII. kerületi társasházban, ahol egy bácsi mindennap eteti ablakából a galambokat, ezzel...

„EZ MAGA A POKOL! egy perc alatt tűnt el!” – Százak keresik a viharban eltűnt 6 éves Gergőt!

Százak keresik már közel egy napja azt a 6 éves autista kisfiút, aki otthonról tűnt el a szélviharban....