20.3 C
Budapest
2022. május. 28. szombat

Felháborító! Ilyen is csak Angliában történhetett!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Önmagát női börtönbe kérő transznemű férfi erőszakolta a női fogvatartottakat Angliában

Egy transznemű fogvatartott, aki még nem esett át nemváltó műtéten, férfiként bekerült egy női fegyházba Angliában.

A yorkshire-i Wackefield és Flockton városai között található New Hall speciális női börtönbe került a tarnsznemű, ahol már az érkezése első napjaitól fogva elkezdte zaklatni a női rabokat.

Egy sértett, az eljárásban, tanúvallomást tesz

A transzgender, aki saját bevallása szerint már két éve élt nőként, nem éppen úgy viselkedett a fegyházban, mint egy nő. A zaklatásai alkalmával előtérbe helyeződtek férfi hormonai, és mondhatjuk azt, hogy az ítélete első 1 évében, igenis, nagyon jól érezte magát a többi női rab terhére, megaláztatására.

A fegyház igazgatója, amiután lefolytatták a vizsgálatot, a transznemű férfit átszállíttatta Anglia legszigorúbb fegyintézetébe, a Wakefieldbe.

Mint ahogy hallható volt, a transznemő férfi, ott már éppen csak rosszul érzi magát, mert felcserélődtek a szerepek, az ott raboskodó keménybűnözők legnagyobb örömére.

Szolj hozz, oszd meg! Hirmagazin.eu

Közvetlen deep-link: http://www.dailymail.co.uk/news/article-5964539/Transgender-prisoner-female-jail-sexually-assaulted-four-women.html

Forrás: Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Moszkva állítja: Nigériában található amerikai laborokból származik a majomhimlő, .. és az eredeti “terv” nem ez volt.. – Szólj hozzá!

Olyan összeesküvés-elmélettel támad a Kreml, amelynek sajnos van reális alapja.. Legalább négy amerikai ellenőrzésű biolaboratórium működik Nigériában, ahonnan a...

Orbán Viktor megint győzelmet aratott? – A miniszterelnöknek tetsző kompromisszum jöhet az olajembargó ügyében

Az Európai Unió olyan tervet eszelt ki az orosz olajembargóval kapcsolatban, amely Orbán Viktornak is tetszhet majd. Ezek...

A DK 100 ezer forintot adna millióknak, eltörölné az áfát és 1000 forintért adna országos bérletet.. – Szólj hozzá!

A DK, és a Dobrev-Gyurcsány páros szerint most nem újabb "megszorításokra" van szükség, hanem ellenkezőleg. A Demokratikus Koalíció átfogó...

Marki-Zay Péter: Nem lep meg a miniszterelnök gyávasága

Marki-Zay Péter a Facebook-on tett közzé posztot, amelyben bírálja a magyar miniszterelnököt..   „Módosította a Fidesz az országgyűlési törvényt, ami...