12.5 C
Budapest
2022. október. 2. vasárnap

Felfoghatatlan tragédia: öt kisgyermek vesztette életét a lakástűzben..

Dátum:

Megosztás:

USA: Az éjszaka közepén arra riadt fel a család, hogy a tűz majdnem elpusztította az egész otthonukat. A rendőrök az édesanyát hibáztatják a történtek miatt.

Borzalmas tragédia történt egy családdal, akik az éjszaka közepén arra riadtak fel, hogy kigyulladt a házuk.

A 34 éves Sabrina Dunigan és férje, Greg Dunigan bevallották, hogy nekik kellett volna vigyázniuk öt gyermekükre, akik szintén a házban voltak, de csak a saját életüket mentették. A két felnőtt állítása szerint úgy menekültek meg a lángok elől, hogy kiugrottak házuk második emeleti ablakából.

 

Az udvar hátsó részében egy különálló lakrészben élt Sabrina édesapja és édesanyja. Az idős házaspár otthonára nem terjedtek át a lángok, és élve megúszták a katasztrófát. Az idős férfi gyanúja szerint elektromos tűz üthetett ki családja otthonában. Ráadásul füstérzékelőjük sem volt, így esélyük sem volt a megelőzésre.

Christopher G. Allen a Crime Onlinenak elmondta, hogy a tűz okáról addig nem tesznek közzé jelentést, amíg az ügyet nem zárják le.

A pokoli lángok között mind az öt gyermek életét vesztette. Sem a tűzoltók, sem pedig a mentők nem tudták megmenteni az életüket. Az egész város gyászolta Loy-el Dunigant, a 4 éves Jabari Johnsont, a 8 éves ikreket: Heavent és Neveaht, valamint a 9 éves Deontae Davist.

A Missouri állambeli rendőrség vádat emelt az anya ellen, amiért öt kisgyermeke meghalt a lakástűzben.

Azzal vádolják a nőt, hogy öt gyermekét felügyelet nélkül hagyta, és tudatosan olyan körülmények közé hozta vagy engedte őket, amelyek veszélyeztették az életüket és az egészségüket.

bors

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Szívszorító: egy háromgyerekes családapával végzett a kidőlt fa Ajkán – A barátai elégtételt követelnek

A hatóságok minden erejükkel próbáltak küzdeni érte, de végül nem tudták megmenteni annak a családapának az életét, akire...

Az ukránok egy európai uniós országot fenyegetnek

Írásban nyilatkozott a Die Weltnek a távozó ukrán nagykövet, Andrij Melnyk. A berlini nagykövet korábban már több botrányt is...

A bírósághoz fordulnak a Kölcsey Ferenc Gimnázium kirúgott pedagógusai – videó

Törley Katalin és Palya Tamás is azon tanárok közé tartozik, akiket pénteken váratlanul elbocsátottak a fővárosi Kölcsey Ferenc...

Elhunyt a 31 éve elrabolt Farkas Helga édesapja

Hosszas betegség után elhunyt Farkas Imre, az 1991. június 27-én Szeged és Orosháza közötti autóúton elrabolt gimnazista lány...