21 C
Budapest
2023. június. 4. vasárnap

Felfoghatatlan! A Facebook tötörlte a cikkünket, mert fájt a Facebook-nak az igazság! Cikkünket közel 2 nap alatt milliók nézték meg! Oszd meg!

Dátum:

Megosztás:

2018. január 9. napja – Facebook: „Az egyik bejegyzésedet eltávolítottuk, mert nem felelt meg a közösségi alapelveknek!”

Európában dúl az iszlám háborúja, pusztítják az európai embereket, gyilkolnak, rabolnak, ölnek, idehozzák a betegségeket, az anarchiát, a háborút!

Nyilvánosan zajlik Európa megsemmisítése, az európai ember kipusztítása, az európai civilizáció lerombolása, a muszlim térhódítása!

Erről nyilatkozott korábban Putyin elnük Úr, amiről a Hirmagazin.eu online média készített egy képet, amelyet saját Facebook oldalán megjelenített.

A Facebook megpróbálta eltávolítani a Hirmagazin.eu Facebook-oldalát is, azonban azt, percek múlva, a fellebbezésünkre, helyreállították.

 

A Facebooknak fájt az igazság, így hamis indokkal letörölte a képünket, amelyet rövid idő alatt milliók néztek meg!

Felháborító, egyben pedig törvénytelen ez az eljárás! Itt nyilvánult meg véglegesen, hogy a Facebook migránspárti közösségi média, amely majd idővel, az elszámoltatáskor, nagy hangsúllyal fog szerepelni a latban, amikor a Facebook elbukik!

Figyelem!

Amennyiben úgy alakul, hogy nem találjátok a Facebook oldalunkat, abban az esetben perben leszünk a Facebook-kal, de a Hirmagazin akkor is működni fog! Az esetben keressétek a Hirmagazin.eu online médiát a világhálón!

Bármit írtok a keresőkbe, mi ott vagyunk mindenhol. és értetek dolgozunk!

Senkinek nem hagyjuk magunkat!

Isten, Törvény és az Igazság a mi oldalunkon áll!

Ámen!

Hirmagazin.eu, www.hirmagazin.eu, https://www.hirmagazin.eu

Forrás: Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Hazánkba is megérkeztek a Pokol Angyalai (Hell’s Angels) motorosklub tagjai

Az Egyesült Államok a társaságot bűnözők bandájaként tartja számon. A világ minden tájáról jönnek a tagok, akik hazánktól...

Videón az M1-esen át menekülő őz, amely egy tatabányai kertben talált menedéket

Őzet találtak egy családi ház kertjében Tatabányán pénteken. Az állat kilométerekről, az M1-es autópályán át kóborolhatott el idáig. Az M1-es...

Sorsfordító kijelentést tett Volodimir Zelenszkij

Ukrajna készen áll a rég várt ellentámadás megindítására, hogy visszafoglalja az Oroszország által megszállt területeket – közölte az ukrán...

Itt vannak az új hulladékgazdálkodási rendszer díjai

Megismerhetők azok a díjak, amelyeket alkalmazni kell az energiaügyi miniszter rendelete alapján a július 1-jétől hatályos hulladékgazdálkodási rendszerben. A...