11.9 C
Budapest
2022. szeptember. 29. csütörtök

Feleségül vett egy szilikon babát, de képtelen volt leállni, .. később megcsalta emezt, és feleségül vett egy másikat, és így tovább.. Bizarr történet, az Instán Ti is megnézhetitek a feleségeket..

Dátum:

Megosztás:

Ha azt hitted, hogy a mai napon már nem fog semmilyen meghökkentő hír érni, hát tévedtél. Nem mindennapi életet él ez a 37 éves férfi.

Van olyan, aki utazgat, van aki sportol vagy éppen maketteket épít. Neki sokkal különlegesebb hobbijai illetve vágyai vannak. A férfi 2020-ban feleségül vett egy szilikon babát. Igen, biztosan sok férfi fantáziáját megmozgatják ezek a játékszerek, de azért a házasság talán egy kicsit túlzás.

szilikon baba

 

Yuri Tolochko testépítőként tevékenykedik és bizony elég nagy hírnevet szerzett az elmúlt évek során. Instagram profilját több mint 108 ezer ember követi. Ám a hírnevet nem az izmos felsőteste hozta meg neki, hanem szokatlan párkapcsolatai és a zavaros szerelmi élete. Olyannyira zavaros, hogy ezek a “lányok” valójában csak szilikon bábuk. Hiába szépen kidogozottak és csinosak, mégsem élnek.

gumibaba,feleség

 

2019-ben kérte meg első szerelme kezét, akit Margónak hívtak. Yuri azt állítja, hogy boldogan fogadta el a gyűrűt a lány. Hozzátette, hogy így sikerült megmentenie a lányt attól, hogy pincérnőként kelljen dolgoznia. Következő évben feleségül is vette, utána pedig egy fantasztikus nászúton vettek részt. Elmondása szerint, nagyon jól érezték magukat, felejthetetlen élmény volt. A hétköznapokban is nagyon jól együtt tudtak működni, igyekezett sok időt a lánnyal tölteni Yuri.

“SOK IDŐT TÖLTÖTTÜNK EGYÜTT, RENGETEG AJÁNDÉKOT VETTEM NEKI. GYAKRAN JÁRTUNK ÉTTEREMBE, MOZIBA ÉS VÁSÁROLNI. ÁTESETT EGY PLASZTIKAI MŰTÉTEN IS MARGÓ, NAPOKIG BE VOLT KÖTVE AZ ARCA.”

Azonban Yuri egyáltalán nem tartozik a hűséges férfiak táborába, így 8 hónap elteltével, meghozott egy komoly döntést. Úgy érezte, kezd elmúlni köztük a lángoló szerelem, valami újra vágyott. A férfi követői izgatottan várták, hogy vajon mi lesz a fejlemény a szakítás után.

Mivel nem tudta feldolgozni a traumát, hamar beújított nem is egy, hanem két új babát. A szilikon lányok neve Luna és Lola, akik mint később kiderült, egymásba is szerelmesek, így kialakult egy teljes szerelmi háromszög. A férfi el volt ragadtatva a helyzettől:

“ÚGY DÖNTÖTTEM, LESZ EGY HÁREMEM! A MI CSALÁDUNKBAN SOK EMBERNEK VAN HELY, MINDIG IS ERRŐL ÁLMODTAM!”

A testépítő férfi igazán feltűnő karakter, ha megnézed a fotóit, biztosan hamar észreveszed te is. A közösségi oldalán sokat büszkélkedik szépen kidolgozott izmaival és testével. Illetve gyakran női ruhába öltözik, vagy éppen különböző jelmezeket vesz magára. Ahogy a képeinél látszik, rengeteg követő rajong a tartalmaiért.

Facebook, Instagram
vilagunk

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Orbán Viktor munkája nem volt hiábavaló! .. Jelzésértékű, hogy az EP-ben az európai reneszánszban reménykedő pártok határozottan kiálltak Magyarország mellett!

A támadásokról eleget hallottunk, eleget élvezkedett ezen a baloldali sajtó, arról azonban keveset beszélünk, hogy a vörös többségű...

2023. április 30-ig magánszemélyeket nem tehetnek ki önkormányzati bérlakásból!

Az MTI szerint Karácsony Gergely főpolgármester javaslatát egyhangúan támogatta a testület.. A döntés értelmében a Fővárosi Önkormányzat vállalta a...

Hamar itt a hideg, és aki egész évben nem készült fel, az könnyen megfázik, de van megoldás!

Kurkuma, gyömbér, sárgarépa, ebből készíts ívólevet! A gyömbér miatt egy kicsit erős lesz, de meg kell inni, és akkor...

„Sándor, Sándor, tűnj a p…mból” – skandálták az abortusztörvény ellen tüntetők a Belügyminisztérium előtt – Így zajlott a demonstráció

Szeptember 13-án jelent meg a Pintér Sándor, belügyminiszter nevéhez köthető rendelet, amely az abortusztörvény egyik mellékletén változtatott: eszerint...