31.6 C
Budapest
2022. június. 26. vasárnap

Félelmetes jövőt tervez a Facebook felhasználói számára Mark Zuckerberg..

Dátum:

Megosztás:

Mark Zuckerberg szerint nem arra teremtették az emberi fajt, hogy a képernyőn keresztül tartsuk egymással a kapcsolatot, ezért inkább létrehozna egy virtuális valóságot. Félelmetes terveit a napokban hozta nyilvánosságra.

Metaverzum céggé szeretné fejleszteni a Facebookot Mark Zuckerberg, ami annyit tesz, hogy gyakorlatilag egy komplett online világot akar létrehozni, ahol a tagok virtuálisan játszhatnak, beszélgethetnek, dolgozhatnak.

Mindezt úgy valósítaná meg, hogy a felhasználók, egy virtuális valóságot mutató szemüveget és fülhallgatót kapnának.

– Zuckerberg az élményt úgy jellemezte, mint egy olyan „testet öltött” internetet, amiben nem csak egyszerűen tartalmat fogyaszthatunk, hanem valóban „benne lehetünk” – írta a 24.hu a The Verge cikke alapján.

Még több külföldi hír

A világ legnagyobb közösségi-oldalának alapítója szerint az embereknek nem a képernyőn keresztül kéne kapcsolatot teremteniük egymással, mert a nem erre születtünk. Éppen ezért egy sokkal valósághűbb, virtuális élményt nyújtana felhasználói számára, bízva abban, hogy a 3D-s technológia idővel felváltja a mostani rendszert.

Fotó: Pixabay/illusztrációFotó: Pixabay/illusztráció

Ezen kívül már dolgoznak egy „végtelen irodán” is ahol a felhasználók az ideális munkahelyi környezetüket hozhatnák létre a virtuális világban.

– A jövőben ahelyett, hogy telefonon csinálnánk ezt, hologramként leülhetnél a kanapémra, vagy én ülhetnék le a te kanapédra, így olyan érzés lenne, mintha ugyanazon a helyen lennénk, akkor is, ha több ezer kilométerre vagyunk egymástól – mondta Zuckerberg a lapnak.

blikk

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

36-38 C-fok egész héten, kiadták a riasztást.. – Figyelem! Aki lát olyan autót, ahol kisgyermeket vagy állatot hagytak a bezárt járműben, azonnal hívja a...

Napról napra melegebb lesz Vasárnap a napsütés lesz túlsúlyban, a gomolyfelhőkből csak néhol keleten fordulhat elő gyenge zápor, esetleg...

Biden: Nem jöttek be Putyin számításai, a Nyugat „megerősödve” kerül ki a háborúból!

Az Egyesült Államok elnöke szerint Oroszországnak nem sikerült megosztani a NATO-t és a G7 csoportot. Nem vált be Vlagyimir...

Kálmán Olga: Ez egy törvénytelen kormány, amely megszállta Magyarországot, felszámolta a köztársaságot és tönkretette a hazát

A DK szóvivője szerint Kövér László egyenként bünteti végig a DK képviselőit. A Demokratikus Koalíció nevében közleményt adott ki...

A Fidesz elfoglalta a Facebookot

A felszíni picsogás mögött elfoglalta a Facebookot a Fidesz” – olvasható a lap vasárnapi cikkében. Nem a Facebook hozta el...