Hirmagazin.eu
Főoldal » Félelemben élnek a svédek az erőszakos migránsok miatt – videó
Külföld

Félelemben élnek a svédek az erőszakos migránsok miatt – videó

Bevándorlók lakta templom Göteborgban, migránsok által megkínzott svéd fiatalok Stockholmban, megerőszakolt nők Malmöben.

A migránsbűnözés soha nem látott méreteket öltött Svédországban.

A városok egyes negyedeit pedig migrációs hátterű bandák uralják, nem a rendőrség – erről a Migrációkutató Intézet kutatója beszélt az M1-en. Kovács Emese elmondta: Svédországban eddig nem beszéltek arról, hogy az elkövetők migránsok lennének, de az egyre gyakoribb erőszakos cselekmények hatására most először nevezték nevén a problémát – hangzott el az M1 Híradójában.

 

Egyre inkább elfajul a bandaháború a svédországi Göteborgban. A város utcáit az illegális bevándorlókból álló Ali Khan elnevezésű csoport uralja. Az ott élők rettegnek, a rendőrség mégsem tesz semmit – közölte az M1 Híradója.

Hozzátette, pár héttel ezelőtt az Ali Khan és egy másik banda egy benzinkútnál csaptak össze. „Ezután megpróbált a két banda kiegyezni és elfoglaltak egy hotelt, ahonnan csak a rendőrség tudta kihajtani őket. Azóta úttorlaszokat hoztak létre, amelyek keresztül vizsgálják az áthaladókat” – ismertette.

Kijelentette, párhuzamos társadalmak jöttek létre,

a rendőrség fél és aggódik, már nem ők, hanem 40 bűnbanda uralja Svédországot.

A rendőrség jelezte, hogy elfogadhatatlannak tartja helyzetet. Az észak-göteborgi bandák megfigyelik a saját területeket, valóságos úttorlaszokat hoznak létre, ahol átvizsgálják az áthaladókat, ezzel jelezve a szomszédos bandáknak, illetve a területeken élő bevándorló hátterű lakosságnak, hogy ők uralják a területet, nem a rendőrség – magyarázta az M1 tudósítója.

Kovács Emese, a Migrációkutató Intézet kutatója elmondta,

a bandaháborúk közepette sokszor gyerekeket is véletlenül lelőnek.

Augusztus elején a Mérsékelt Párt vezetője  úgy nyilatkozott, hogy az integrációs problémák, a bevándorlás és a bandaháborúk összefüggésben vannak – tette hozzá.

Ahogy a bevándorlók fokozatosan jöttek, úgy kialakultak ki a gettók, a szegénynegyedek. Munkát vállalni nem akarnak, a társadalmon kívül vannak, ráadásul a gyerekek is azt látják a szüleiktől, hogy nem dolgoznak, nem tudják a dán nyelvet. A bandatagokra néznek fel, tehát

a szervezett bűnözésbe való bekapcsolódás egy karrierlehetőség számukra

– fogalmazott a kutató.

A címlapfotó illusztráció.

M1, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Akár még elnök is lehet a muszlimellenes milliárdos

Edit

Több százzal emelkedett a haiti földrengés halálos áldozatainak száma

Mazsi

Robert Fico kormánypártja győzött

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....
EnglishFrenchGermanHungarian