26.6 C
Budapest
2022. május. 21. szombat

Félelemben élnek a svédek az erőszakos migránsok miatt – videó

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Bevándorlók lakta templom Göteborgban, migránsok által megkínzott svéd fiatalok Stockholmban, megerőszakolt nők Malmöben.

A migránsbűnözés soha nem látott méreteket öltött Svédországban.

A városok egyes negyedeit pedig migrációs hátterű bandák uralják, nem a rendőrség – erről a Migrációkutató Intézet kutatója beszélt az M1-en. Kovács Emese elmondta: Svédországban eddig nem beszéltek arról, hogy az elkövetők migránsok lennének, de az egyre gyakoribb erőszakos cselekmények hatására most először nevezték nevén a problémát – hangzott el az M1 Híradójában.

 

Egyre inkább elfajul a bandaháború a svédországi Göteborgban. A város utcáit az illegális bevándorlókból álló Ali Khan elnevezésű csoport uralja. Az ott élők rettegnek, a rendőrség mégsem tesz semmit – közölte az M1 Híradója.

Hozzátette, pár héttel ezelőtt az Ali Khan és egy másik banda egy benzinkútnál csaptak össze. „Ezután megpróbált a két banda kiegyezni és elfoglaltak egy hotelt, ahonnan csak a rendőrség tudta kihajtani őket. Azóta úttorlaszokat hoztak létre, amelyek keresztül vizsgálják az áthaladókat” – ismertette.

Kijelentette, párhuzamos társadalmak jöttek létre,

a rendőrség fél és aggódik, már nem ők, hanem 40 bűnbanda uralja Svédországot.

A rendőrség jelezte, hogy elfogadhatatlannak tartja helyzetet. Az észak-göteborgi bandák megfigyelik a saját területeket, valóságos úttorlaszokat hoznak létre, ahol átvizsgálják az áthaladókat, ezzel jelezve a szomszédos bandáknak, illetve a területeken élő bevándorló hátterű lakosságnak, hogy ők uralják a területet, nem a rendőrség – magyarázta az M1 tudósítója.

Kovács Emese, a Migrációkutató Intézet kutatója elmondta,

a bandaháborúk közepette sokszor gyerekeket is véletlenül lelőnek.

Augusztus elején a Mérsékelt Párt vezetője  úgy nyilatkozott, hogy az integrációs problémák, a bevándorlás és a bandaháborúk összefüggésben vannak – tette hozzá.

Ahogy a bevándorlók fokozatosan jöttek, úgy kialakultak ki a gettók, a szegénynegyedek. Munkát vállalni nem akarnak, a társadalmon kívül vannak, ráadásul a gyerekek is azt látják a szüleiktől, hogy nem dolgoznak, nem tudják a dán nyelvet. A bandatagokra néznek fel, tehát

a szervezett bűnözésbe való bekapcsolódás egy karrierlehetőség számukra

– fogalmazott a kutató.

A címlapfotó illusztráció.

M1, Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Gárdony polgármestere szerint a kutyasétáltatók vigyék haza a kutyaürüléket – Szólj hozzá!

Tóth István, Gárdony polgármestere egy Facebook-posztban számolt be arról, hogy a családjával idén is részt vett a TeSzedd! országos szemétszedő akción,...

Vége a találgatásoknak: Kiderült, ennyit ér Berki Krisztián hagyatéka

Berki Krisztián halálával nem csupán egy fiú, egy apa, egy férj és egy barát távozott, de egy márka...

Egy középiskolai tanár a Deák téren koldul – Szólj hozzá!

Kérem, segítsenek! Középiskolai tanár vagyok – ez a felirat szerepel annak a fiatalnak a tábláján, aki a budapesti Deák...

Busszal karambolozott Baukó Éva, .. szerinted mit szól ehhez Alekosz? – fotók.. – Szólj hozzá!

Az RTL ValóVilág egykori szereplője parkolás után szeretett volna a szélső sávba besorolni, indexelt, elindult, amikor a szomszéd...