8.5 C
Budapest
2024. március. 2. szombat

„Félek, hogy megölnek!” – retteg gyerekgyilkos Katalin

Dátum:

Megosztás:

Visszahelyeznék a többszemélyes zárkába az olaszországi gyermekgyilkost.

Bradács Katalin retteg a többi rabtól, ugyanis a hozzá hasonló bűnelkövetőket a rácsok mögötti világban is megvetik. Attól tart, ha nem vigyáznak rá kellően a fegyőrök, megölik.

Mint arról a Bors többször beszámolt, 20 év börtönbüntetésre ítélték az egykori magyar pornósztárt, amiért kétéves kisfiát, Alexet 2021 őszén, több késszúrással megölte Olaszországban. A tragédia előzménye, hogy Bradács  kapcsolata már a gyermekük megszületése előtt megromlott az apával.

A vitáik addig fajultak, hogy már a magyar bíróságnak kellett az ügyükben döntenie. Valaki az anyát előre figyelmeztette, hogy rosszak az esélyei, ezért Alexszel együtt elszökött az országból. Kint érte a hír, hogy a fiút valóban az apánál helyezték el.

Bradács Katalin börtöninterjú
Bradács a perugiai börtönben raboskodik. 

A gyermekgyilkossá vált anyával napokkal az olasz bíróságon történt ítélethirdetés után sikerült interjút készítenünk.

Katalin akkor elmondta, nem tartaná igazságosnak, ha valóban le kellene töltenie a 20 évet, majd kitért rá, hogyan él a rácsok mögött.

Rendszeresen kapok büntetéseket különböző fegyelemsértések miatt. Hosszú ideje magánzárkában tartózkodom

– mondta a Borsnak Bradács.

Az interjú óta közel egy hónap eltelt. Ennyi idő alatt egy lényeges változás történt.

– A lányomat most vissza akarják tenni a többi rab közé, hogy ne legyen egyedül. Katalin viszont nagyobb biztonságban érzi magát a magánzárkában, ezért kérvényezte, hogy hagyják ott – árulta el lapunknak Erzsébet, a gyilkos édesanyja, aki rendszeresen beszél telefonon a lányával.

Hogy pontosan mitől tart Katalin, azt nem nehéz kitalálni, hiszen köztudott, hogy a gyermekgyilkosok még a legelvetemültebb bűnözők között is a börtönhierarchia legalján helyezkednek el.

Egy gyilkossal senki sem áll szóba

– nyilatkozta a pornószínésznő, és hozzátette, hogy a börtönben csak 2-3 rabtársa akad, akivel néha válthat néhány emberi szót. A magánzárkában persze őket is nélkülöznie kell, de lehet, hogy inkább a teljes magányt választja.

Erzsébet is félti a gyermekét.

– Szeretném a lányomat még megölelni ebben az életben, de nincs pénzem Olaszországba utazni – közölte lapunkkal az unokáját gyászoló nagymama.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek