18.6 C
Budapest
2022. október. 2. vasárnap

Feldarabolta és megette áldozatait az orosz kannibál

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Hétszáz rabot tartanak fogva Oroszország legkeményebb börtönében. A rabok naponta egyszer másfél órát sétálhatnak. A maradék időt egy kicsi cellában kell tölteniük. Az elítélt gyilkosok között van egy férfi, aki feldarabolta és megette az áldozatát.

Az oroszországi Fekete Delfin, hivatalos nevén Hatos Számú Szövetségi Fegyház,

EREDETILEG MUNKATÁBOR VOLT, 1745-ben nyitották meg, és a mai napig üzemel.

Ez Oroszország legrégebben működő börtöne. A nevét onnan kapta, hogy közvetlenül a bejárat előtt egy nagy fekete delfinszobor áll. A szobrot rabok készítették.

A Kazah határnál lévő börtönben a 700 legveszélyesebb orosz rabot tartják fogva, akiket korábban

ÉLETFOGYTIGLANRA ÍTÉLTEK. 

Az elítéltek között van terrorista, gyilkos, sorozatgyilkos és pedofil is.

Az első áldozatnál részeg volt

A leghírhettebb rab viszont a kannibál, aki

FELDARABOLTA ÁLDOZATAIT, MAJD MEGETTE ŐKET. 

Vladimir Nikolayev az első gyilkosságot balesetnek nevezte, mert részeg volt, amikor végzett a barátjával.

A holttestét felvonszolta az emeleti fürdőszobába, ahol hideg vízzel próbálta “újraéleszteni”. Miután rájött, hogy a férfi halott,

ÚGY DÖNTÖTT, FELDARABOLJA.

Később evett is a húsából. Még attól sem riadt vissza, hogy a piacon kenguruhúsként árulja az emberi húst. Az egyik vevőnek azonban furcsa volt az íze, úgyhogy megvizsgálták és az orvosok emberi vért találtak benne. Röviddel ezután kapták el Nikolayevet, aki mindent bevallott, 1997-ben halálra ítélték, de később az ítéletét életfogytiglanra “enyhítették”. 2001-ben került át a Fekete Delfinbe.

Más, mint az amerikai

Előző cikkünkben a világ egyik legmodernebb börtönéről írtunk, az ADX Florence-ről. Az orosz börtönőrök inkább a

GULÁG STÍLUSÚ FOGVA TARTÁSBAN HISZNEK.

A rabokat megérkezésük után a rabszállítóból bekötött szemmel, megbilincselt, hátrafeszített kezekkel vezetik a cellákba, miközben derékból lenyomják a felsőtestüket és leszorítják a fejüket. Ezzel azonnal behódoltatják a rabot, és általában a továbbiakban nincs “gond” velük.

A darabolós, emberevő gyilkos, azonban nem tartozik a behódolós rabok közé. Több életfogytiglant nem tudnak kiszabni rá, pedig lenne ok, a börtönben is megevett már két rabot a mosókonyhában.

Az hulladarabokat elrejtette, az iszonyatos bűz miatt bukott le..

Az óta az emberevő egyszemélyes, föld alatti zárkában van, egy másfél méter mély, 2×2 m alapterületű lyukban.. – vélhetően itt fogja leélni az életét..

Oroszországban nem szeretik a börtönben azokat, akik semmiképpen nem hagynak fel korábbi életvitelükkel..

Hirmagazin.eu

 

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Itt vannak Bódi Sylvi meztelen képei – fotók (18+)

Bódi Sylvi 2002-ben, majd nyolc éve, 2014 októberében állt a Playboy kamerái elé. Mutatjuk a fotóit - írja az...

Már nem ömlik a gáz a Balti-tengerbe – két magyarázat lehet

Az Északi Áramlat 2 vezetéket üzemeltető vállalat szóvivője tájékoztatott. Ulrich Lissek azt mondta, hogy erre két lehetséges magyarázat van:...

Elindult a népszámlálás, a kérdőív valósághű kitöltése mindenki számára kötelező, de nyerhetsz is vele!

Október 1–16. között online kérdezik meg az embereket. Október 17-től számlálóbiztosok keresik fel azokat, akik 16-ig nem adtak...

Kiderült: Varga Irén az egyik legdrágább előadó Magyarországon!

A Ripost régóta próbálja kideríteni, hogy mennyiért is vállal egy-egy haknit Varga Irén. Most elkapott a lap egy hivatalos...