10.6 C
Budapest
2024. február. 29. csütörtök

Feladja a versenyt? Gáspár Bea ordítva sírt az Ázsia Expresszben: „Elegem van! Már nem bírom, egyszerűen nem bírom!” – videó

Dátum:

Megosztás:

Nem hitték volna, hogy idáig eljutnak, de megcsinálták: Gáspár Győző és felesége, Bea az Ázsia Expressz utolsó előtti hetén is menetelt.

Erről Te sem maradhatsz le!

Bea viszont a tegnapi adásban annyira kibukott attól, hogy viharban és sötétben kellett szállást találniuk, hogy sírva árulta el, a legszívesebben feladná a versenyt.

Gáspár Beának már több nehézséggel is szembe kellett néznie az Ázsia Expressz harmadik évadában. Gáspár Győzővel csúnyán összevesztek az első héten, később a férje pánikrohamot kapott, illetve Gelencsér Timiékkel is szócsatába keveredtek. Az asszony már nagyon kimerült az utolsó előtti hétre, így nem csoda, hogy a tegnapi adásban nehezen viselte, hogy viharban, szakadó esőben kellett szállást keresniük Grúziában az éjszaka közepén.

Több órányi keresgélés után Bea nem bírta tovább, sírva fakadt, majd közölte, hogy ő otthon ki se megy a házból, ha villámlik, mert retteg tőle. Kiabálva kezdte hajtogatni, hogy nem akar tovább menni, mert lejárta a lábát, éhes, és csak szeretne lepihenni.

Erről Te sem maradhatsz le!

„Az a legfontosabb nekem ilyenkor, hogy kizökkentsem őt ebből az állapotból. Nekem sokkal jobban fáj, mint neki, mert ő az én lelkem, az életem, és nem akarom, hogy ő sírjon meg szenvedjen. Azon vagyok, hogy minél előbb megoldjam a feladatot, ami akkor van” – jelentette ki Győző, miközben tovább kutattak megfelelő szállás után.

Én innen kilépek Győző, nekem ez nem kell! Nekem ez nem hiányzik egy rohadt nehéz táskával a hátamon. Villámlik, esik az eső, majd bepisilek… Nem ér annyit az egész! Leszakad a derekam, a lábam be van duzzadva, elegem van! Már nem bírom, egyszerűen nem bírom!– tört ki Beából, amikor már majdnem rájuk világosodott. Végül a párja próbált segíteni rajta, magához ölelte, és sikerült lebeszélnie egy helyivel, hogy mini hoteljében elszállásolja őket.

blikk

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Melyek az irodai munkakörnyezet digitalizációjának előnyei?

Az irodai munkakörnyezet digitalizációja számos előnnyel jár, amelyek javíthatják a munkafolyamatok hatékonyságát, csökkenthetik a költségeket és elősegíthetik a...

Idén októberben lép életbe a kibartan törvény, amely konkrét szabályozásokat határoz meg..

Az október 18-án hatályba lépő kibertan törvény (NIS2 magyar megfelelője) kiterjeszti az előírások alá eső szolgáltatások körét és jelentősen szélesíti azon nemzetgazdasági...