21.1 C
Budapest
2022. július. 2. szombat

Fejenként 450 ezer euróba kerülnek a migránsok Németországnak

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Ez csak egy óvatos becslés, vannak olyan szakemberek is, akik szerint ennél is többel terheli meg egy bevándorló Németországot.

Ezek a németországi migránsok kisfiókat erőszakolnak meg. Szöveg és kép: pestisracok.hu

Hans-Werner Sinn közgazdász, egyetemi tanár Münchenben arról beszélt, hogy a migrációs válságból egyáltalán nem tud profitálni a német gazdaság, sőt, brutális terheket tesz a német társadalomra a tömeges bevándorlás.

Sinn optimistának tartja a Bernd Raffelhüschen közgazdász azon becslését, hogy a migránsok fejenként 450 ezer euróba kerülnek Németország számára. Pedig Raffelhüschen becslése is elképesztő adatokat mutat, hiszen szerinte

144 millió forintba kerül egy darab migráns eltartása.

Ráadásul ez csak akkor érvényes, ha a mostani bevándorlási hullám során érkező bevándorlók ugyanolyan mértékben tudnak integrálódni a német társadalomba, mint korábban az egykori Jugoszláviából és Törökországból érkező vendégmunkások.

Sinn szerint azonban az elmúlt évek tapasztalatai alapján erről szó sincsen, sokkal nehezebben megy az integráció. Így a fejenkénti 450 ezer eurós költség egy nagyon óvatos, optimista becslés.

A professzor aggodalmát fejezte ki a német állammal kapcsolatban – írja a Focus.

A nyitott és liberális társadalmak kerítésekkel együtt működnek, azok nélkül nem. Ezt sokan nem értik Németországban”

– fogalmazott.

Forrás: vilagjaro.com

 

 

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Észak-Korea vezetése hajmeresztő bejelentéssel állt elő

A szakértők értetlenül állnak az északi, a koronavírus érkezésével kapcsolatos álláspont előtt. Észak-Korea lakosságát eközben arra figyelmeztette az...

A magyar katona nem társadalmi termék, hanem védelmező. A magyar hadsereg nem költségvetési kérdés, hanem a nemzeti megmaradás őre.

Amióta az eszemet tudom, mindig a hadsereg jelentette a rend végső bizonyosságát. Amikor hazánk határvidékén dörögtek a fegyverek,...

100 hektáron lángol egy fenyőerdő a Bükkben

Mintegy száz hektáron ég a fenyőerdő Miskolc külterületén, a Bükkben, Jávorkút közelében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közölte, hogy...

Dizon Home – vigyél életet otthonodba!

Sok lakberendezési áruházat találhatunk manapság, azonban olyat, mint a Dizon Home, meglehetősen keveset. Ebben az esetben ugyanis nem csak...
facebook