4 C
Budapest
2022. december. 4. vasárnap

Fehér lovon mereng Kim Dzsong Un a tengerparton – videó

Dátum:

Megosztás:

Egészestés filmet vetített kedden a kommunista vezető főszereplésével az észak-koreai állami tévé.

Fehér lovon mereng Kim Dzsong Un a tengerparton – videó

Nyitókép: The Telegraph/YouTube

A győzelem nagyszerű éve, 2021 című 110 perces alkotásban a beszámolók szerint Kim Dzsong Unt úgy írják le mint népe szerető apját, aki az elemekkel dacolva irányítja országát. Anyai oldalát is megmutatja – mondja róla a narrátor –, mert úgy bánik az emberekkel mint saját gyermekeivel, az egészségét pedig kikezdte az álmaik megvalósításáért végzett nehéz munka.

A film az országban tavaly elért eredményeket mutatja be, hadászati fejlesztéseket, örvendező katonákat, új épületeket, és a koronavírus-járvány megjelenése ellen tett erőfeszítéseket – írja a Hvg.hu.

A nyilvánosságra került jeleneteken az elmúlt időszakban sokat fogyott Kim különféle helyzetekben látható. Például hevenyészett lépcsősoron ereszkedik le egy építési terület megtekintése közben, láthatóan bicegve, illetve tengerparton vagy erdőszélen lovagol, egyedül vagy népes kísérettel.

A „dokumentumfilmben” az Észak-Koreát tavaly sújtó aszályról és áradásokról nem esik szó. Ahogyan az élelmiszerhiányról sem, amelynek kialakulásához az időjárási tényezők mellett a koronavírus-járvány és az ország ellen bevezetett szankciók is hozzájárultak. A filmben a beszámolók szerint csak annyi hangzik el, hogy a nehézségeket kezelik.

Fotó: (MTI/EPA/KCNA)
Forrás: Infostart.hu / Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Magyarországra nem vonatkozik az EU-s kőolajársapka

Magyarország mentességet kapott a kőolaj árkorlátjára. Az Európai Tanács pénteki döntése szerint plafont határoznak meg az orosz kőolaj...

Ma este két romatikus film, Richard Gere és Kevin Kostner főszerepléseivel: Micsoda nő!; Üzenet a palackban; – videók

Nap mint nap filmek! Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégente 2 filmet, más és más...

Mi történhetett a Hajógyári szigeten? A Dunából emelték ki a diszkóból kidobott fiatal holttestét, és itt még nincs vége a történetnek…

Éppen tizenegy éve annak, hogy a Hajógyári-szigetnél a Dunában megtalálták H. Géza holttestét. A fiatalember haláláért a rendőrség...

Elon Musk kitálalt a Twitter belső titkairól: így zsonglőrködött a politikai pártok között a korábbi vezetés

A Twitterhez az előző vezetés idején mindkét politikai oldal rendelkezett eléréssel, de vállalat alkalmazottai túlnyomóan az egyik oldalhoz...