Hirmagazin.eu
Főoldal » Fájdalmas vallomás! Ezért vált el férjétől Oszter Alexandra!
Bulvár

Fájdalmas vallomás! Ezért vált el férjétől Oszter Alexandra!

A szí­nésznő azt mondja, mióta nincs együtt fér­jé­vel, tel­je­sen más ember lett. 2012-ben, ti­tok­ban tör­tént a válás, és most volt képes arra elő­ször, hogy ki­tá­lal­jon a rész­le­tek­ről.

Mindeddig nem lehetett tudni, pontosan mi vezetett idáig: Oszter Alexandra és férje házassága több mint három évvel ezelőtt megromlott. Mindkettejüknek nagyon fájt a felismerés: nem tudnak tovább együtt élni. A színésznő a Ridikül legutóbbi adásában mesélt a különválás drámai részleteiről.

Oszter Sándor lánya férjével való megismerkedése után három hónappal állapotos lett. Ezután gyorsan követték egymást az események. Úgy érezte, bármi is történjék, itt most esküvőnek kell lennie, hiszen hamarosan érkezik közös kisbabájuk.

Fájdalmas vallomás! Ezért vált el férjétől Oszter Alexandra!

(Fotó: DFP)

“Elment a józan eszem, és egy belső parancs volt bennem, hogy házasodjunk. Engem akkoriban riogatni lehetett a házassággal. Azt élt bennem, hogy az egy gyötrelmes és fájdalmas dolog, majd hosszú kínszenvedések után az ember megalkuszik, aztán lesz valami” – kezdte Alexandra, akinek expárja nemcsak külföldi volt, de nem is beszélt magyarul.

Nagyon szerettük egymást, a mai napig is nagyon jó a kapcsolatunk. De ő nem tudott Magyarországon gyökeret verni, nem talált munkát. Nem tudott azonosulni az itteni szabályokkal, ami állandó depresszív hangulatot szült. Holott az is alapjaiban megingatta a viszonyunkat, hogy jött a gyerek

– árulta el a művésznő, aki 2012-ben a válás mellett döntött.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Összevitázott Hajdú Péter és Galambos Lajos!

info

Az otthon fogságában: ettől a betegségtől rettegnek Kordáék

Mazsi

Oroszországban bármi megtörténhet. Ez az év legdurvább orosz videója!

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....