18.6 C
Budapest
2022. október. 2. vasárnap

Fájdalmas családi tragédia Szolnokon: a felesége szülinapján halt meg a háromgyerekes apuka..

Dátum:

Megosztás:

Esténként a csillagokat bámulja Zalán, Levente és Zsolti, hátha a nagy messzeségben egyszer csak megpillantják édesapjukat. Sipos Sándor január 20-án, felesége születésnapján hunyta le örökre a szemét. Leukémiában szenvedett.

A háromgyermekes, 31 éves életerős szolnoki apuka tavaly szeptemberben lett váratlanul rosszul. Egyik pillanatról a másikra olyan gyengeség tört rá, hogy egy poharat sem volt képes megfogni. Emellett magas láz gyötörte, ami miatt kénytelen volt németországi munkahelyéről hazautazni. Itthon azonnal bekerült a sürgősségire, majd gyógyszeres kezelést is kapott, de állapota továbbra sem javult. A család ekkor még nem is sejtette, mekkora a baj.

Sándor mindössze 31 éves volt, amikor elhunytSándor mindössze 31 éves volt, amikor elhunyt

– A kórház és az otthonunk között ingázott. Bár hirtelen javulást mutatott, az orvosok azért csináltak egy csontvelő biopsziát nála, hogy kizárják a nagyobb betegségeket. November elején kaptuk meg a diagnózist: leukémia – kezdte lapunknak az elhunyt férfi felesége, Sipos-Bádonyi Elvira.

A család nem esett kétségbe, a doktorok ugyanis a vizsgálatok alapján úgy ítélték meg, kezdődő leukémiáról van szó.

Akkor még nem láthatták, hogy az alattomos, gyógyíthatatlan betegség már hónapok óta pusztítja Sándor szervezetét.

– Mivel nagyon gyenge volt, a kemoterápia szóba sem jöhetett, legalábbis addig, míg nem erősödik meg. Közben már tárgyaltunk az őssejtterápiáról, ami kiutat mutatott nekünk ebből a helyzetből. Szó szerint pillanatok alatt változott meg az életünk, de Sanyi nem készült a halálra. Élni akart – folytatta elcsukló hangon Elvira.

Elvira egyedül maradt a három pici gyermekkel /Fotó: Pozsonyi ZitaElvira egyedül maradt a három pici gyermekkel /Fotó: Pozsonyi Zita

A diagnózis felállításától kezdve Sándor szinte alig volt otthon. A szentestét sem tölthette feleségével és három fiával, a másfél éves Zalánnal, a hároméves Leventével és a négyéves Zsoltival.

– Csak fogyott és fogyott, állandó gyulladásban volt a szervezete. Aztán januárban, épp a születésem napján összeesett és meghalt. Esélye sem volt a kezelésekre, olyan gyorsan történt minden. A leukémia négy hónap után elragadta tőlünk – mondta könnyek között Sándor felesége, aki egyedül neveli tovább három gyermeküket.

– Novemberben veszítettem el édesapámat, utána tudtuk meg, hogy Sanyi beteg. Akkor arról beszéltem a gyerekeknek, hogy a Tata elköltözött a csillagokba. Az édesapjuknál is ugyanezt mondtam nekik. A legkisebbik chaten keresi, mert ott beszélt az apukájával, amikor távol volt tőlünk a munkája miatt. A középső fiam néha elmondja, ha apa meggyógyul ott fent, a csillagok között, akkor visszajön majd hozzánk. Ilyenkor megszakad a szívem.

Így segíthet

A családfő halálával a háromgyermekes szolnoki család nehéz helyzetbe került. Amennyiben segítenél nekik, kattints az alábbi linkre:

Itt olvashatod el, hogyan segíthetsz!

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Már nem ömlik a gáz a Balti-tengerbe – két magyarázat lehet

Az Északi Áramlat 2 vezetéket üzemeltető vállalat szóvivője tájékoztatott. Ulrich Lissek azt mondta, hogy erre két lehetséges magyarázat van:...

Elindult a népszámlálás, a kérdőív valósághű kitöltése mindenki számára kötelező, de nyerhetsz is vele!

Október 1–16. között online kérdezik meg az embereket. Október 17-től számlálóbiztosok keresik fel azokat, akik 16-ig nem adtak...

Kiderült: Varga Irén az egyik legdrágább előadó Magyarországon!

A Ripost régóta próbálja kideríteni, hogy mennyiért is vállal egy-egy haknit Varga Irén. Most elkapott a lap egy hivatalos...

35 postát zárnak be a fővárosban

A Magyar Posta 35, „alacsony forgalmú” budapesti posta bezárásáról döntött. Az állami vállalat a „háború és az elhibázott...