23.3 C
Budapest
2023. június. 1. csütörtök

Fagyasztott ételeket hív vissza a Nestlé: üvegdarabkákat tartalmaznak!

Dátum:

Megosztás:

Három mil­lió do­boz­nyi spe­nó­tos piz­zába és kész­ételbe ke­rül­het­tek apró üveg­da­rab­kák az Egye­sült Ál­la­mok­ban, ame­lyek akár ko­moly sé­rü­lé­se­ket is okoz­hat­nak.

Három millió doboz, kizárólag spenótos DiGiorno fagyasztott pizzát, és fagyasztott vacsorákat hív vissza a Nestlé Amerikában, miután a termékekbe akár komoly sérüléseket is okozható üvegdarabkák kerültek. – olvasható az rt.com cikkében.

„Azért rendeljük vissza ezeket az ételeket, mert

a feltételezések szerint kis üveg darabokat tartalmazhatnak, amelyek sérüléshez vezethetnek”

– nyilatkozta a Nestlé ottani szóvivője, aki azt nem árulta el, hogyan kerülhetett 3 millió doboznyi ételbe üvegdarabka, de semmi esetre sem hangzik túl bizalomkeltően.

Az esettel kapcsolatos nyomozás folyamatban van, de nagy a valószínűsége, hogy a beszállítóktól átvett spenótban volt üvegtörmelék, esetleg valaki beleejtett egy üvegpoharat a gyártósorba.

Mivel a gyárban egyelőre csak fémdetektor pásztázza a termékeket, elég nehéz kiszűrni a hasonló szennyeződéseket, de dolgoznak a probléma megoldásán.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Bruce Willis, Kevin Dillon – Táv-felügyelő (Wire Room) – Bruce Willis egyik utolsó filmje – videó

Bruce Willis egyik utolsó filmje, amelyben ismét egy hőst alakít, .. fordulatos, izgalmas esti szórakozás! Teljes film magyarul: Táv-felügyelő (Wire...

Rendkívüli hír! .. Megszavazta az Európai Parlament: Magyarország alkalmatlan az uniós elnökségre

Az állásfoglalást 442 EP-képviselő támogatta, és csak 144 szavazott ellene. Az Európai Parlament csütörtökön megszavazta azt az állásfoglalást, mely...

Az Európai Bizottság és a kínai vezetés is aggódik a mesterséges intelligencia veszélyei miatt

Az EB korlátozásokat vezetett be az MI-eszközök használatára, Kína pedig még szigorúbban tervezi ellenőrizni az internetes adatforgalmat. A ChatGPT...

Megosztó TRIANON

Trianon miért fontos a magyarok egy részének, és a másik részének miért nem? - erre a kérdésre keressük a...