3.7 C
Budapest
2022. november. 30. szerda

Ezzel megduplázhatjuk a mobil üzemidejét

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

forrás: BZI/hirado.hu

Ritka az olyan alkalmazás, melyre habozás nélkül rá lehet mondani, hogy szinte biztosan nélkülözhetetlen a legtöbb felhasználónak.

Minden mobilon lassan, de biztosan elszaporodnak azok az applikációk, amelyeket csak igen ritkán használunk, de mégsem törölhetők, mert amikor kellenek, akkor rögtön kellenek. Hiába indítjuk el szökőévenként az alkalmazást, az rendszeres adatforgalmat bonyolít, frissíti magát, fut a háttérben, s – a legfőbb baj – szívja az akkumulátor energiáját.

Van egy számos rangos díjat nyert Android alkalmazás, amely úgymond „lefagyasztja” a fölösleges applikációkat, s olyan hatásosan működik, mintha valóban töröltük volna az alkalmazást. Ami pedig a nagyszerű benne: ha a hibernált app indítóikonjához érünk, azonnal, újraindítás nélkül feltámad, ugyanúgy működik, mintha eddig is futott volna. Ráadásul ingyenes a csodatévő Greenify.

Ezzel megduplázhatjuk a mobil üzemidejét

Nyilván nem az azonnali üzenetküldőket, meg az ébresztőórát kell fagyasztani, de az alkalmazások többsége kisöpörhető a memóriából – és az akkufogyasztásból is.

Az innen ingyenesen letölthető alkalmazás fizetős (donation) változata haladó felhasználóknak készült. Utóbbival rootolt készüléken az Xposed keretrendszer használatával még a rendszeralkalmazások majd mindegyikét is lefagyaszthatjuk.

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Többszörösen törvényt sértett az a horgász, aki egy anyapontyot 300 ezer Ft-ért kínált eladásra!

A Nébih keddi közleménye kiemeli: a halat 300 ezer forintért kínálta feketén eladásra egy tiszanánai horgász, a tetemes...

Szőrnyű baleset Szabadegyházánál.., az idős sofőr a helyszínen elhunyt..

Borzalmas fotókon, ahogy átszúrta a kocsit a nyitott sorompó, esélye sem volt az idős sofőrnek Halálos kimenetelű közúti közlekedési...

Kitört a cukorhiány: Budapesten és vidéken is érdemes korán kelni, ha még vásárolnál

A budapesti és a vidéki üzleteket járva is az látszik, hogy lassan hiánycikknek számít a hatósági áras kristálycukor,...

Szülők figyelem! Tegnaptől indult el, hogy legalább 18 C-fokos léghőmérsékletet kell biztosítani a köznevelési – és oktatási intézményekben!

Közfoglalkoztatási Támogatások Keretrendszere: A köznevelési és szakképzési intézményekben hétfőtől (november 28-tól) minimum (legalább) 18 C-fok hőmérsékletet kell biztosítani! Azokban...