7.7 C
Budapest
2022. december. 4. vasárnap

Ezzel a Facebookon bármit visszaszerezhet

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

forrás: BZI/hirado.hu

Megadjuk a receptet, amivel a törölt, elveszett üzeneteket, információkat – mindent vissza lehet szerezni a Facebook kissé nehézkesen fellelhető archívumából.

 hirmagazin_2015-10-22_12-06-54

Bár nem tudunk róla – s nem is mindig örülünk neki, de ez már más kérdés –, a közösségi portál archívumban őrzi a bejegyzéseinket, a fényképeinket és a videóinkat, az üzeneteinket, a névjegyünk tartalmát és így tovább. Nem kevés bajlódás visszaszerezni ezeket, mintha a Facebook nem is akarná annyira igazán segíteni az adatmentést: alábbiakban lépésről lépésre bemutatjuk, mit kell tenni.

Először is a Facebook oldalunkon jobbra fenn kattintsunk a lenyíló menübe, majd nyissuk meg a „Beállítások”-at. Navigáljunk az „Általános” fülre, s a Fiókbeállítások alatt nem menüpontként, csak egyszerű linkként találjuk meg a „Tölts le egy másolatot a Facebookon tárolt adataidról” lehetőséget.

Fáradozásainknak még csak az elején tartunk. Rákattintva a „Saját információ letöltése” oldalra jutunk, amin az „Archiválás indítása” gombra kell nyomni. Ezután lehetséges az „Archívum letöltése.”

Sajat-info-letoltese

Nem úgy megy, hogy simán letöltjük a saját adatainkat. Újra meg kell adni a jelszavunkat azon az oldalon, amin már amúgy is beléptünk az imént.

jelszó

Ekkor sem indul el a letöltés, még: „Egy ideig eltart…”

jelszó-után-egy-ideig-tart

És nem közvetlenül tölthető le, hanem arra az e-mail címre küldik, amit a regisztrációnkban megadtunk.

emil-tartalma

Nem sokára érkezik egy e-mail, melyben értesítenek bennünket, hogy majd egy következő e-mailben elküldik a letöltési linket. Nekünk most mintegy félóra után meg is érkezett az utóbbi e-mail – és tényleg, benne volt minden.

A Facebookon tárolt, meghökkentően nagy mennyiségű adat mibenlétéről itt olvashatunk. Jobb tudni, hogy a szerverek a törölt adatokat is mindörökre megőrzik.

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

A foci VB eseményei.. – videók

Ma a franciák a lengyelekkel játszanak, 16.00 órakor, és 20.00 órakor Anglia Szenegállal.. Kivonatosan, itt tudod megnézni ami volt,...

Tiltakozást szervez a MOK az egészségügy átalakítása miatt: „Nincsen benne gyakorlatilag olyan intézkedés, ami ne adna lehetőséget a visszaélésre”..

Tiltakozó akciót tervez a Magyar Orvosi Kamara (MOK), miután a kormány nem vette figyelembe a javaslataikat, melyeket az...

Eltűnt két gyermek és egy fiatal lány!

Mindhármukat rendőreink jelenleg is keresik. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányság 01140-157/581/2022. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen...

27 milliárd dollárra perlik a hatóságokat a texasi iskolai lövöldözés áldozatainak hozzátartozói

Texasban 27 milliárd dollár (mintegy 11 ezer milliárd forint) kártérítésre tartanak igényt a 21 ember életét követelő májusi...