12.2 C
Budapest
2024. február. 27. kedd

Ezúttal karácsonyi ajándékokkal akasztotta ki a követőit Kulcsár Edina: „Fel is hívom, hogy elrontotta az egész ünnepet!”

Dátum:

Megosztás:

Ajándékötlet-listát posztolt Kulcsár Edina. A követők teljesen megbotránkoztak a nulla kreativitás és az általánosítás miatt.

Kulcsár Edina ismét kiakasztotta az embereket, viszont újra elmondható, hogy valószínűleg csak a jó szándék vezérelte. Karácsonyi ajándékötletekkel látta el Instagram-követőit, méghozzá tematika szerint bontva. Csaknem négyezerből már sokan haszontalannak találták a posztot, emellett többen kritizálták is az állítólag egyáltalán nem kreatív ötleteket. 

Talán segít azoknak, akik az utolsó pillanatra tartogatják az ajándékok beszerzését.  

– írta ki Edina Instagram-oldalára. Majd kiemelt hat tematikát, ami alapján csoportba szedte az ajándékokat, vagyis lányoknak, fiúknak, kislányoknak, kisfiúknak, gyerekeknek és társasjátékok. Ismét kapott miatta hideget meleget. 

Kulcsár Edina
Karácsonyi ajándékötletek érkeztek Kulcsár Edinától (Fotó: Szabolcs László)

Unalmas ötletek 

A legfőbb kritika Edina kreativitását érte. Például a fényképkeret, a fésű, a billentyűzet, a toll vagy a dinós játékok miatt támadták. 

– Nagyon szeretnék technikai dolgokat, fényképkeretet és kulacsot. Mennyire ötletes és egyedi lista, nem az a sok sz*r, ami rámarad a boltokra — ironizált egy Reddit felhasználó, de volt más is, aki a szarkazmust hívta segítségül a poszt megértéséhez. 

– Remélem, az ismerőseim elolvassák ezt a listát és vesznek nekem egy tollat. Nagy szükségem lenne rá…

– Bővebb infót kérhetek? Tollból milyet érdemes venni a férjemnek? Töltőtoll? Zselés? Tűfilc? Golyós? Kérlek egészítsd ki, mert teljesen tanácstalan vagyok.

– Egy egész országnak megkönnyítetted az életét — írták le rengetegen a véleményüket. Azonban a tematikák is kiverték a biztosítékot, mivel sokan nem értették, miért kell általánosítani, azaz megszabni, minek örülne egy nő és minek egy férfi. 

– Egyik barátom okosórát vett a feleségének karácsonyra. Fel is hívom, hogy elrontotta az egész ünnepet a fiús ajándékával. Talán még ki tudja cserélni egy fésűre —  fogalmazott egy Reddit felhasználó. 

Kulcsár Edina
Kulcsár Edina általánosít a követői pedig támadják miatta (Fotó: Knap Zoltán)

Kulcsár Edina és a fényűzés

Kulcsár Edina és párja, G.w.M. körül állandóan zajlik a fényűzés. Legalábbis úgy tűnik jó az anyagi helyzetük, saját készítésű reality műsorukban ez meg is mutatkozik a folyamatos költekezésen keresztül. Ezek a filléres ajándék ötletek mégse ezt támasztják alá, legalábbis a Reddit kommentek szerint. Vajon Edina is ilyen ajándékokkal lepi majd meg az otthoniakat? Esetleg ő már beszerezte gyerekeinek a legújabb dinós játékokat, G.w.M. számára pedig a billentyűzetet? 

Forrás

HIRMAGAZIN.EU

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ma este Sandra Bullock egyik utolsó filmjét vetítjük, a 2021-ben bemutatott megható drámát – Megbocsáthatatlan – videó

Teljes film magyarul: Megbocsáthatatlan Kellemes szórakozást a filmhez! Még több film itt! Our media displays content free of charge! Thank you for...

Messi hatalmas botrányt okozott azzal, hogy nem lépett pályára sérülten – videó

Ez a legjobban a kínai focirajongóknak fájt! Videó Hirmagazin.eu

Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető minisztert megoperálták, az operáció sikerült – videó

A rehabilitáció időszakában a parlamentben és a kormányüléseken Panyi Miklós államtitkár és miniszterhelyettes látja el a feladatait. Rövid közleményt...